• Újszülött
YOUYOUXI Téli Sisak Nagy Szilárdságú Hideg Bizonyíték Építési Sisak Antismashing, Bársony Megvastagodása a Termikus Sisak Hardhats(Szín:Egy)

YOUYOUXI Téli Sisak Nagy Szilárdságú Hideg Bizonyíték Építési Sisak Antismashing, Bársony Megvastagodása a Termikus Sisak Hardhats(Szín:Egy)

HUF 9980.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

*Hardhats Nagy szilárdságú hideg-bizonyíték építési sisakok vannak osztva két stílus, a birkanyírás (üvegszál erősítésű műanyag, a belső héj) (üvegszál erősítésű műanyag, a belső héj) 4900 N ellenállás szúrt, becsapódás. *Hardhats A üvegszál erősítésű műanyag héj anyag, könnyű, nagy szilárdságú, erős anti-zúzta.A kiváló minőségű bársony vastag, puha tapintású, kopásálló, tartós, pedig jó meleg megtartása.Ez még mindig erős mínusz 20°C. *Hardhats A hatpontos szőtt belső bélés szétszórja az erő, az erő hatása egységesebb, amely a hatás sokk abszorpciós valamint a csillapítás.Kézzel állítsa be a gombot, a zárszerkezet nem könnyű lazítsa meg, állítsa be a méretet a sisak szerint a különböző fejét típusok. *Hardhats, könnyen tisztítható, PU bőr , könnyen törölje le tiszta.Készült bársony / FRP hood / PU anyagból.Többszörös védelem design, kiváló merevség, illetve a rugalmasság. *Hardhats a Termék használata Építési-szerelési, petrolkémiai ipar, energia szén-port, port, a hajóépítés, nehéz ipar bányák, aknák, szállítás, rakodás, valamint a kirakodás, tűzvédelmi, kohászat, valamint kohászati.Termék paraméterek : Név : Hideg-védő sisak, Stílus : birkanyírás (üvegszálas belső héj) / (üvegszálas belső héj) Súly : 429g Bélés : akril, pamut Szövet : PU/Kasmír Anyag : bársony (hosszú ) / üvegszál erősítésű műanyag motorháztető / PU anyagból a Termék használata : építési-szerelési, petrolkémiai ipar, energia szén-port, port, a hajóépítés, nehéz ipar bányák, aknák, szállítás, kezelés, tűzvédelmi, kohászat, valamint kohászati óvintézkedések a használatra vonatkozó Óvintézkedések : A balta a fő kép ez a termék kizárólag hivatkozás, (a sisak nem tartalmazza az axe) 1. Amikor egy sisakot visel, be kell állítani a fejpánt szerint a méret a fejét, majd rögzítse a szíjat. A sisak kell cserélni még akkor is, ha nem sérült, miután jelentős mértékben befolyásolta. Mind a vevők kérik, hogy figyelni a biztonságra, a napi munka, valamint hordják.Termék Lista : Sisak*1 Miatt kézi mérés, a hiba általában 1-3 cm.Kérlek, értsd meg, köszönhető, hogy bizonyos tényezők, például a különböző monitorok, valamint a különböző fény körülmények között, a színek, a valós elemeket lehet egy kicsit más, hogy az elemeket a képeket.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik