• Újszülött
Oumefar BMS Veszteségmentes Aktív Kiegyensúlyozó 2A villamos Energia Átvitele, Lítium Akkumulátor Teljesítmény Equalizer Testület(8S)

Oumefar BMS Veszteségmentes Aktív Kiegyensúlyozó 2A villamos Energia Átvitele, Lítium Akkumulátor Teljesítmény Equalizer Testület(8S)

HUF 2.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【AUTOMATIKUS ÉSZLELÉSI】 Automatikusan érzékeli a kiegyensúlyozatlan feszültség értéke szomszédos akkumulátor húrok, illetve a chip automatikusan egyensúly érzékeli a feszültség különbség 【3 SZAKASZBAN MÓD】 Elfogadja a 3 szakaszban mód kezdve folyamatos munka, időszakos munka, hagyják abba a munkát, aktív egyensúlyt, hogy 24 óra folyamatos tesztelés. 【JÓ VÉDELMET】 festék, védelme, a funkciók vízálló, porálló, illetve anti szivárgás, javítja a megvalósíthatóságot, a biztonság, a megbízhatóság az áramkör. 【Működési ELV】 Intelligens módon érzékeli a kiegyensúlyozatlan különbség a szomszédos akkumulátor szálat, majd továbbítja magas feszültség alacsony feszültség eléréséhez feszültség az egyensúly. 【VONATKOZÓ AKKUMULÁTOR】 Alkalmas 3.7 V-os akkumulátor, illetve 3,2 V lítium akkumulátor, a védelmi igazgatóság közvetlenül látható a belülről kifelé, biztonságos, megbízható. 【AUTOMATIKUS ÉSZLELÉSI】 Automatikusan érzékeli a kiegyensúlyozatlan feszültség értéke szomszédos akkumulátor húrok, illetve a chip automatikusan egyensúly érzékeli a feszültség különbség. 【3 SZAKASZBAN MÓD】 Elfogadja a 3 szakaszban mód kezdve folyamatos munka, időszakos munka, hagyják abba a munkát, aktív egyensúlyt, hogy 24 óra folyamatos tesztelés. 【JÓ VÉDELMET】 festék, védelme, a funkciók vízálló, porálló, illetve anti szivárgás, javítja a megvalósíthatóságot, a biztonság, a megbízhatóság az áramkör. 【Működési ELV】 Intelligens módon érzékeli a kiegyensúlyozatlan különbség a szomszédos akkumulátor szálat, majd továbbítja magas feszültség alacsony feszültség eléréséhez feszültség az egyensúly. 【VONATKOZÓ AKKUMULÁTOR】 Alkalmas 3.7 V-os akkumulátor, illetve 3,2 V lítium akkumulátor, a védelmi igazgatóság közvetlenül látható a belülről kifelé, biztonságos, megbízható.Szolgáltatás : 1. AUTOMATIKUS FELISMERÉS : Automatikusan felismeri a kiegyensúlyozatlan feszültség értéke szomszédos akkumulátor húrok, illetve a chip automatikusan egyensúly érzékeli a feszültség különbség. 3 SZAKASZBAN MÓD : Elfogadja a 3 szakaszban mód kezdve folyamatos munka, időszakos munka, hagyják abba a munkát, aktív egyensúlyt, hogy 24 óra folyamatos tesztelés. JÓ VÉDELEM : festék, védelme, a funkciók vízálló, porálló, illetve anti szivárgás, javítja a megvalósíthatóságot, a biztonság, a megbízhatóság az áramkör.

Főbb jellemzők

Item Type:
Active Balancer
Balance Current:

A vevőknek is tetszik