• Újszülött
UXZDX CUJUX tréning Ruha, Női Jóga, Öltöny, Női Leopárd mintás Csipke Fitness Suit Női Leggings Női Hosszú Ujjú Jóga Sport Fut (Méret : Közepes)

UXZDX CUJUX tréning Ruha, Női Jóga, Öltöny, Női Leopárd mintás Csipke Fitness Suit Női Leggings Női Hosszú Ujjú Jóga Sport Fut (Méret : Közepes)

HUF 4869.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

CsipkeSzorosan illeszkedő design, a hossza rövidebb, mint a derék.Javítja a derekát, majd hosszabbít test arányait.A hem, lapos, becsomagolt, valamint a természetes és egyszerű viselet a felső testet.Varrat nélküli szakaszon melegítő nadrág.A zökkenőmentes design ad más személyes tapasztalat.Szorosan illeszkedő design, a hossza rövidebb, mint a derék.Javítja a derekát, majd hosszabbít test arányait.A hem, lapos, becsomagolt, valamint a természetes és egyszerű viselet a felső testet.Varrat nélküli szakaszon a pálya pants The varrat nélküli kialakítás biztosítja, hogy a különböző személyes experience Stylish tervezés tesz még vonzóbbá.Rajta lesz, hogy úgy nézel ki, több divatos.Anyag : poliészter+spandex Note : 1. Mivel a különböző monitor fény hatása, a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket. Kérem, engedje meg, 1-3cm mérési eltérés miatt kézi mérés. Ázsiai méret kisebb, mint az EU/usa/UK méret, kérjük, ellenőrizze a részletes méret információk vásárlás előtt.Ha nem tudja, hogyan válasszon méretet, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, az információk magasság, súly, derék -, illetve csípő mérés. Kérem, engedje meg, 1-3cm mérési eltérés miatt kézi mérés.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik