• Újszülött
3Pcs Saveuppro Fogfehérítés Hab Hab Üdítő Levegőt Mély Tisztítás Fogkrém, Friss Levegőt, az Utazás Barátságos, Könnyen kezelhető (30ml)

3Pcs Saveuppro Fogfehérítés Hab Hab Üdítő Levegőt Mély Tisztítás Fogkrém, Friss Levegőt, az Utazás Barátságos, Könnyen kezelhető (30ml)

HUF 2.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Repair & Protect Fogak】- Egészségügyi Védelem Fogkrém a fogak javítása, alkalmas U-alakú Fogkefével a fogak cleaninig 【Természetes Formula Hab Fogkrém】- fogkrém Természetes formula, hogy megvédje fogfehérítés biztonságos a mindennapi használat során. 【Fogfehérítő Fogkrém】- A szélsőséges fehérítő fogkrém lehet Effectly javítása, védelme fogfehérítő fogkrém. [Menta Ízű] - Menta íz a tartós védelem a fogfehérítés. - Menta ízű, tartós frissesség, segít megőrizni a friss levegőt. 【Könnyen használható】- Egyszerűen alkalmazni egy kanál habot, hogy a fogkefét, meg fogat mosni, mint a szokásos.Fogfehérítés egész nap, miközben kiegyenesítése a fogak ad egy tökéletes mosoly!.Összetevők : Narancs Kivonat, Víz, GLICERIN, a CITRUSFÉLÉK, a JUNOS Kivonat, xilit, szódabikarbóna, a Menta, a Lényeg.Fogfehérítő Fogkrém Előnyei : Eltávolítja a rossz lehelet, a friss levegőt, hatékonyan. ★Tartsa a fogat fényes, fehér. ★Nagy fogfehérítés eredménye. ★Biztonságos fogfehérítés, hogy jó a mindennapi használat során. Szorítsa meg a megfelelő mennyiségű hab a szádba, köpni a hab ki 10-15 másodperc, akkor úgy érzi, hogy a szája azonnal frissül. Szorítsa meg a megfelelő mennyiségű hab a fogkefe.Óvatosan, fogat mosni, bevont nyelv 2-3 percig, tisztító, frissítő. Használat előtt óvatosan rázza fel a palackot. Óvatosan Tegye száraz, hűvös helyen, hogy elkerülje a magas hőmérséklet, valamint a közvetlen napfényt. Tartsa távol a gyerekektől.A csomag tartalmaz 3 x Hab Fehérítő Fogkrém.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik