• Újszülött
Kobe Idézetek-Nagy Dolgok Jönnek A Kemény Munka- 8 x 10 -Motivációs Kosárlabda Fém Tábla Nyomtatás, Poszter. Otthon-Iroda-Öltöző-Gym Dekorációval.

Kobe Idézetek-Nagy Dolgok Jönnek A Kemény Munka- 8 x 10 -Motivációs Kosárlabda Fém Tábla Nyomtatás, Poszter. Otthon-Iroda-Öltöző-Gym Dekorációval.

HUF 1259.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

INSPIRÁLÓ POSZTER - Ihlette az egyik legjobb kosárlabda játékos minden időben között legendák, mint a Jordan, majd LebronGyönyörűen renderelt, hogy bemutassa a szenvedély pedig páratlan versenyképesség a játék.Beceneve, a fekete mamba a képesség, hogy az elmúlt védők, a labda kezelése képességeit.Emlékeztető, hogy mi minden kell élni az életet, hogy a legteljesebb pedig lehetővé teszi, nem bántam meg.Lóg Plakátok dekoráció a bárhol máshol, hogy úgy érzi, a csoda az élet, hogy felmelegedjen, az életed.Egy NAGY AJÁNDÉK - a barátok meg a család.A inspiráló poszter ideális ajándék bármilyen alkalomra.A TÖKÉLETES MÉRETŰ - A inspiráló plakát 8 x 12 cm, - Célja, hogy álljon ki a nappali, hálószoba, otthoni, irodai, tornaterem, vagy kollégiumban. 100% - os Szerviz Garancia - Ha megjelenik a megrendelés gyártási hiba, kérjük, keressen fel minket, mi mindent megteszünk, amit lehet jól csinálni a dolgokat.INSPIRÁLÓ POSZTER - Ihlette az egyik legjobb kosárlabda játékos minden időben között legendák, mint a Jordan, majd Lebron.Gyönyörűen renderelt, hogy bemutassa a szenvedély pedig páratlan versenyképesség a játék.Beceneve, a fekete mamba a képesség, hogy az elmúlt védők, a labda kezelése képességeit.Emlékeztető, hogy mi minden kell élni az életet, hogy a legteljesebb pedig lehetővé teszi, nem bántam meg.Lóg Plakátok dekoráció a bárhol máshol, hogy úgy érzi, a csoda az élet, hogy felmelegedjen, az életed.Egy NAGY AJÁNDÉK - a barátok meg a család.A inspiráló poszter ideális ajándék bármilyen alkalomra.A TÖKÉLETES MÉRETŰ - A inspiráló plakát 8 x 12 cm, - Célja, hogy álljon ki a nappali, hálószoba, otthoni, irodai, tornaterem, vagy kollégiumban. 100% - os Szerviz Garancia - Ha megjelenik a megrendelés gyártási hiba, kérjük, keressen fel minket, mi mindent megteszünk, amit lehet jól csinálni a dolgokat.NC Kobe Bryant Idézetek-Szép Dolog a Kemény Munka, 8 x 10 -Motivációs.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik