• Újszülött
ZHONGLI Memória Hab deréktámasz Párna-Középső/Alsó háttámla Párna-Használt autó Ülések, Irodai Székek, recliners, stb. (Barna)

ZHONGLI Memória Hab deréktámasz Párna-Középső/Alsó háttámla Párna-Használt autó Ülések, Irodai Székek, recliners, stb. (Barna)

HUF 1.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Ergonomikus kialakítás】 A deréktámasz párna segít a fájdalom, szorító érzés a hát alsó részén által okozott ül, vagy a vezetés sokáigTámogatja a test-görbe érdekében, hogy jó testtartást. 【Magas minőségi jellemzők】 100% - os memory foam megfelel ergonomikus kialakítás, jó rugalmasság, valamint továbbra is a legjobb állapotban, miután több órán át folyamatosan használja.A kiváló minőségű bőr felszínén tartja a száraz, kényelmes, alkalmas minden évszakban, így a legjobb élmény. 【Könnyen Telepíthető】Ez a támogatás párna használható bárhol a derekam.Alkalmas minden típusú irodai székek, számítógép, székek, kanapék, autó ülések, anélkül, hogy a telepítés, használható, bármikor.Vissza a lumbális párna van egy cipzár alján a könnyű eltávolítás. 【Legjobb ajándék】 Ez a magas minőség, ergonómikus derék támogatás párna tökéletes ajándék a szülőknek, irodai alkalmazottak, tanárok, vezetők, illetve a diákok.Termékeink biztosítják a 60 napig nincs oka, hogy visszatérjen, próbálja meg azonnal. 【Meleg Tippek】Testtartás támogatás párnák érzékeny a hőre, súlya : a keménység, a memória hab termékek változik a hőmérséklet.A háttámasz fogja érezni, lágyabb, meleg, illetve hideg hőmérséklet.A szoba hőmérséklete a 18°C az ideális, optimális teljesítmény.Ajánlott, hogy ne mossa el a memória hab belső mag, a bőr felszíne legjobb letörölve egy nedves ruhával.termék leírás Szín : fekete, barna, khaki ,Fényes, Fekete,Bézs, hogy Ez az ágyéki párna szükség lehet : ※ 100% magas minőségű szag-szabad memória hab biztosítja a tökéletes kényelmet a támogatás néhány év múlva. ※ Méret : 15in * 12.8 a ※ Anyaga : PU Bőr lélegző tökéletes tapintható élmény ※ Súly : 580g Ez a deréktámasz viszi előnyöket ※ kiterjedhet az alsó, a gerinc a középpontban, a vissza. ※ Nagyon alkalmas, javítja a testtartást, csökkenti a hátsó nyomás enyhíti a hátfájást ※ Ideális távolsági busz utazások-érzem, fényes, frissítő, amikor megérkezik ※ Nagyon alkalmas a nyak -, váll fájdalom okozta dolgozni a számítógép sokáig ※ Javítja a testtartást, Az ágyéki párna célja, hogy segítsen enyhíteni a fájdalmat, javítja a testtartást, ha ül, de lehet, hogy nem lesz alkalmas minden situationsv.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik