• Újszülött
Kerekes Összecsukható Kiskocsit 75L Gyakorlati Kocsi a Lépcsőzés, Bevásárló Ládákat, Teleszkópos Nyél, Terhelés 70kg (Méret : 75L)

Kerekes Összecsukható Kiskocsit 75L Gyakorlati Kocsi a Lépcsőzés, Bevásárló Ládákat, Teleszkópos Nyél, Terhelés 70kg (Méret : 75L)

HUF 1.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

✓ Bevásárló kosár anyaga : Ez a márka új, kiváló minőségű bevásárló kosárA legfőbb szerv anyagból készült, környezetbarát, ABS anyagból, dinamikus terhelést : 40kg, statikus terhelést : 80 kg, erős, tartós, biztonságos használat. ✓ Összecsukható bevásárlókosár : A hordozható kocsi összecsukható, kompakt méret, könnyen hordozható.Ideális tároló kocsi hátulját, hálószoba, tároló helyiségek vagy garázs. ✓Behúzható pull-rod : alumínium ötvözet, magasan-erő húzza rúd állítsa be a magasságot, erős, teherbíró, alkalmas az idősek, gyerekek. ✓Kopásálló, csendes egyetemes kerék : A vásárlás kerék célja a repülőgép kerekei. 8-kerék design, az első kerék forog, 360° - os, a hátsó kerék tolta húzta ki simán a lépcsőn, hegyi utak, a megtakarítás erőfeszítést.a fék, kényelmes parkolás, biztonságos használata. ✓Bevásárlókocsi fedél : A fedél lehet használni, mint egy asztal, szék, pedál, hogy megakadályozza az elemek kiömlését, a fedél el lehet távolítani, ha nem használja. ✓ Bevásárló kosár anyaga : Ez a márka új, kiváló minőségű bevásárló kosár.A legfőbb szerv anyagból készült, környezetbarát, ABS anyagból, dinamikus terhelést : 40kg, statikus terhelést : 80 kg, erős, tartós, biztonságos használat. ✓ Összecsukható bevásárlókosár : A hordozható kocsi összecsukható, kompakt méret, könnyen hordozható.Ideális tároló kocsi hátulját, hálószoba, tároló helyiségek vagy garázs. ✓Behúzható pull-rod : alumínium ötvözet, magasan-erő húzza rúd állítsa be a magasságot, erős, teherbíró, alkalmas az idősek, gyerekek. ✓Kopásálló, csendes egyetemes kerék : A vásárlás kerék célja a repülőgép kerekei. 8-kerék design, az első kerék forog, 360° - os, a hátsó kerék tolta húzta ki simán a lépcsőn, hegyi utak, a megtakarítás erőfeszítést.a fék, kényelmes parkolás, biztonságos használata. ✓Bevásárlókocsi fedél : A fedél lehet használni, mint egy asztal, szék, pedál, hogy megakadályozza az elemek kiömlését, a fedél el lehet távolítani, ha nem használja.Ez a könnyű, összecsukható, többfunkciós bevásárlókosár segít áruk szállítása anélkül, hogy túlzott nyomás a hát, karok, illetve a test más részein.Használja fájlok, könyvek, irodai kellékek, élelmiszert, vagy eszközöket.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik