• Újszülött
Fafeicy Levegő a Pneumatikus Henger, Pneumatikus Ujját Henger Double Action Párhuzamos Hengerek MHZ216D M50.8

Fafeicy Levegő a Pneumatikus Henger, Pneumatikus Ujját Henger Double Action Párhuzamos Hengerek MHZ216D M50.8

HUF 1293.30
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

A hengert használ egy nagy szilárdságú vezetősín, ami nem könnyű, hogy lazítsa meg, majd az acél labda nem fog esniEz az ujj tartály ellenáll a nagyobb oldalon terhelés, illetve , alkalmas a pontos összetevőket.A henger alakú test, kemény -oxidált hengeres blokk, ami növeli a keménység, nem könnyen deformálódik, valamint a hosszú élettartamot.Ez egy kiváló minőségű alumínium, a 0,7 MPa, henger alakú test, korrózióálló, ami nem könnyű, hogy a rozsda.Az a henger használ nehéz oxidációs technológia növeli a keménység nem könnyen deformálódik.A henger van szerelve egy szuper, valamint önkenő, hogy megakadályozzák a jobbra-balra üreg kamara a henger fújt, a bal, illetve a jobb kamra a henger.Specifikáció : Elem Típus : Pneumatikus Cylinder Material : Alumínium Alloy Model : MHZ2-16 DBore Átmérő : Kb.63 ez az együttműködés az Nyomás : 0.7 MPa Airs Bemeneti Szál : M5-0.8 Karom Távolság Zárt állapotban : Kb.59 a (hiba van a ±0.3 mm, kézi mérés) Karom Távolság, Ha Megnyitó : Kb.82 a (hiba van a ±0.3 mm, kézi mérés) Stroke : Kb.24 in Outer Átmérő szorítóerő : 34 NInner Átmérő szorítóerő : 45 NEnvironment Folyadék Hőmérséklet : -10~60℃Ismételhetőség : Kb.0004 in Maximum Frekvencia : 180c.m Give Olaj : Nem Needed Liquid : Airs Action Típus : Dupla Action Package Lista : 1 x Ujját Cylinder Note : 1. Az erős mágneses környezetben, használja a kapcsolót, henger erős mágneses ellenállás;2. Ha van egy csomó por -, víz-cseppek, vagy olaj cseppek, egy teleszkópos védőtasak kell használni a henger rod oldalon;3. A környezet, vas por vasreszelék a közelben, ha nem is védett, a mágnes vonzza a vasat, por, illetve vasreszelék, hogy állják körül, amely gyengíti a mágneses erő a henger, ami okozhat a mágneses kapcsoló elbukni;4. A magas, illetve alacsony hőmérsékletű környezetben, a henger tömítő kell magas hőmérsékletű ellenálló, vagy alacsony hőmérséklet ellenálló tömítés . A távolságot a henger hordó a két párhuzamos hengerek nagyobb kell legyen, mint 40mm, ellenkező esetben a mágneses kapcsolók a két henger lesz zavarja egymást, az működési hibát okozhat.

Főbb jellemzők

Item Type:
Pneumatic Cylinder
Material:
Aluminum Alloy
Model:
MHZ2-16D
Bore Diameter:
Approx. 16mm / 0.63in
Working Pressure:
0.1-0.7MPa
Airs Inlet Thread:
M5-0.8
Claw Distance When Closed:
Approx. 14.9mm / 0.59in (There is an error of ±0.3mm in manual measurement)
Claw Distance When Opening:
Approx. 20.9mm / 0.82in (There is an error of ±0.3mm in manual measurement)
Stroke:
Approx. 6mm / 0.24in
Outer Diameter Clamping Force:
34N
Inner Diameter Clamping Force:
45N
Environment and Fluid Temperature:
-10~60℃
Repeatability:
Approx. ±0.01mm / 0.0004in
Maximum Frequency:
180c.p.m
Give Oil:
Not Needed
Liquid:
Airs
Action Type:
Double Action
Package List:
1 x Finger Cylinder:
Note:
1. In strong magnetic environment, use a switch cylinder with strong magnetic field resistance;:
2. When there is a lot of dust, water droplets or oil droplets, a telescopic protective sleeve should be used on the cylinder rod side;:
3. In environment with iron powder and iron filings nearby, if is not protected, the magnet will attract the iron powder and iron filings to gather around, which will weaken the magnetic force in the cylinder, which may cause the magnetic switch to fail;:
4. In the high and low temperature environment, the cylinder sealing should be high temperature resistant or low temperature resistant sealing .:
5. The distance between the cylinder barrels of the two parallel cylinders must be greater than 40mm, otherwise the magnetic switches of the two cylinders will be interfered with each other and cause malfunction.:

A vevőknek is tetszik