• Újszülött
Rakományrögzítés Nettó Vans - Biztonsági Lógó Műanyag Emelő Háló, Állítható Áru Nettó Pántokkal, Erős, teherbíró Emelő Háló (Méret :

Rakományrögzítés Nettó Vans - Biztonsági Lógó Műanyag Emelő Háló, Állítható Áru Nettó Pántokkal, Erős, teherbíró Emelő Háló (Méret :

HUF 1.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

➤【Emelő nettó anyag】 : A lapos szalag emelés nettó parittyával tenni a rácson keresztül egy különleges folyamat, amely teljesen betakarják az áruk, meg lehet szüntetni az emelő eszköz szállítására használt áruk ➤【Lift Nettó Méret】 : Ez a szállítmány nettó készült poliészter pántok, szorító erő.Terhelhetőség 300kg-3,5 t; Méretek 1x1m, 1.5m, 2x2m, 3x3m, 4x4m. ➤【Jellemzők áru nettó】 : A lapos szíj nettó rugalmas, erős nyomást-ellenáll, fény, laposabb, a heveder kézzel készített, erősebb, de még képlékeny, ez is lehet alakítani egy szíj nettó nagyon kis emelés lyukak. ➤【Biztonsági Háló】 Alkalmazás : A kiváló minőségű heveder ezt a nagy teherbírású teherszállító nettó biztosítja a tartósságot a legkeményebb munkák a csomagolás teljesen körül a rakomány.Alkalmas horgony, kötelek, feszültség övek, nehéz elemekben, stb. ➤【Multifunkcionális emelő nettó】 : A légi jármű emelő net nem csak használni, hogy emelje fel a teherhordó áruk a projekt, de az is lehet használni, mint a kültéri hegymászás hálók, rugalmas háló, teherautó poggyász rögzítés, stb.Különböző funkciókat. ➤【Emelő nettó anyag】 : A lapos szalag emelés nettó parittyával tenni a rácson keresztül egy különleges folyamat, amely teljesen betakarják az áruk, meg lehet szüntetni az emelő eszköz szállítására használt áruk. ➤【Lift Nettó Méret】 : Ez a szállítmány nettó készült poliészter pántok, szorító erő.Terhelhetőség 300kg-3,5 t; Méretek 1x1m, 1.5m, 2x2m, 3x3m, 4x4m. ➤【Jellemzők áru nettó】 : A lapos szíj nettó rugalmas, erős nyomást-ellenáll, fény, laposabb, a heveder kézzel készített, erősebb, de még képlékeny, ez is lehet alakítani egy szíj nettó nagyon kis emelés lyukak. ➤【Biztonsági Háló】 Alkalmazás : A kiváló minőségű heveder ezt a nagy teherbírású teherszállító nettó biztosítja a tartósságot a legkeményebb munkák a csomagolás teljesen körül a rakomány.Alkalmas horgony, kötelek, feszültség övek, nehéz elemekben, stb. ➤【Multifunkcionális emelő nettó】 : A légi jármű emelő net nem csak használni, hogy emelje fel a teherhordó áruk a projekt, de az is lehet használni, mint a kültéri hegymászás hálók, rugalmas háló, teherautó poggyász rögzítés, stb.Különböző funkciókat.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik