• Újszülött
OTOSTAR Puha Bársony Kormánykerék Fedél Univerzális Luxus Kormányt Védelmező Autó Belső Kiegészítők, 15 hüvelykes (Fekete)

OTOSTAR Puha Bársony Kormánykerék Fedél Univerzális Luxus Kormányt Védelmező Autó Belső Kiegészítők, 15 hüvelykes (Fekete)

HUF 1.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

✔Puha bársony kormány fedezi, a környezetbarát anyagok, anélkül, hogy bármilyen furcsa szagaNagy számú csúszásmentes minták a belső gyűrű, környezet gumi anyag, amely hatékonyan megakadályozza járművek használata során.Stabilabb összehasonlítani más, azonos termékek. ✔Ez a bársony kormánykerék-fedezze illik a 15 hüvelykes(38cm) kormánykerék átmérője.Univerzális méret, a legtöbb Járművek, Szedánok, Suv-ok, Kisteherautók, Teherautók.Legyen az autó egyedi. ✔Könnyű telepíteni, nincs szükség szerszámokra.Egyszerűen csúsztassa jobbra a kormányt, meg a jó menni.Csak helyezze a fedél tetején a kormányt.Nyomja meg a felső része a fedelét, majd fokozatosan alacsonyabb, két kézzel, mindkét oldalon húzza meg. ✔Elegáns, tömör design teszi, hogy néz ki nagyon szép, bizonyítja az elegáns temperamentum. ✔Ez a prémium kormánykerék-fedezze kiváló ajándék választás mindazok számára, közel a példa a születésnap, Karácsony vagy bármilyen más megfelelő alkalomra.Elegáns, tömör design teszi, hogy néz ki nagyon szép, bizonyítja az elegáns temperamentum.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik