• Újszülött
yonwait 4 DB Autó pohártartó, Szilikon Autó Alátétek, Univerzális csúszásgátló Süllyesztett Autó Belső Tartozékok (Fekete Nyilak)

yonwait 4 DB Autó pohártartó, Szilikon Autó Alátétek, Univerzális csúszásgátló Süllyesztett Autó Belső Tartozékok (Fekete Nyilak)

HUF 449.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

✅ Magas Minőség : erdeifenyő környezetbarát szilikon, tartós, szagtalan, nem mérgező, valamint ellenáll a szélsőséges kültéri hőmérséklet, könnyű tisztán tartani az autóját a rendet ✅ Könnyen kihúzható, Tiszta : Egyedi pull-tab teszi az elhelyezése illetve eltávolítása könnyebb, vegye ki, majd tisztítsa meg a hullámvasutak, ahelyett, hogy küzd, tisztítsa meg a pohártartó a szakadék.Célja a felvetett ajka nem csak biztosítja, hogy a kondenzációs folyadék gurul le a kupát, a hullámvasút, ahelyett, hogy közvetlen a pohártartó, hogy tartsa a járművet tiszta, rendezett, de azt is megakadályozza, hogy a pohártartó formában por, foltok. ✅ Kompatibilitás : Ez az autó pohártartó poháralátét pontosan célja a legtöbb gépjármű, TEREPJÁRÓ, teherautó, cr, mint a ford, Jeep, toyota, tesla mások illeszkedik a jármű nagyon jól. ✅ Méret Részlet : Az egyetemes 3-1/8" úgy tervezték, hogy illeszkedjen pohártartó a legtöbb autók, Terepjárók, teherautók, furgonok, majd a hajókat.Kérjük, az intézkedés a pohártartó a vásárlás előtt való kompatibilitás biztosítása érdekében. ✅ Eladás után : Ha bármilyen kérdés használja, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot közvetlenül, meg fogja oldani a problémát az ön számára, hogy 24 órán belül hétköznap. ✅ Magas Minőség : erdeifenyő környezetbarát szilikon, tartós, szagtalan, nem mérgező, valamint ellenáll a szélsőséges kültéri hőmérséklet, könnyű tisztán tartani az autóját a rendet. ✅ Könnyen kihúzható, Tiszta : Egyedi pull-tab teszi az elhelyezése illetve eltávolítása könnyebb, vegye ki, majd tisztítsa meg a hullámvasutak, ahelyett, hogy küzd, tisztítsa meg a pohártartó a szakadék.Célja a felvetett ajka nem csak biztosítja, hogy a kondenzációs folyadék gurul le a kupát, a hullámvasút, ahelyett, hogy közvetlen a pohártartó, hogy tartsa a járművet tiszta, rendezett, de azt is megakadályozza, hogy a pohártartó formában por, foltok. ✅ Kompatibilitás : Ez az autó pohártartó poháralátét pontosan célja a legtöbb gépjármű, TEREPJÁRÓ, teherautó, cr, mint a ford, Jeep, toyota, tesla mások illeszkedik a jármű nagyon jól. ✅ Méret Részlet : Az egyetemes 3-1/8" úgy tervezték, hogy illeszkedjen pohártartó a legtöbb autók, Terepjárók, teherautók, furgonok, majd a hajókat.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik