• Újszülött
Elook Korszerűsített Szarvas Síp Autó, Mentés Szarvas Sípot Járművek Fatörzsek, Dupla Kürt, 2 Csomag (szabadalmaztatás alatt)

Elook Korszerűsített Szarvas Síp Autó, Mentés Szarvas Sípot Járművek Fatörzsek, Dupla Kürt, 2 Csomag (szabadalmaztatás alatt)

HUF 1.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Megtakarítás Élet - Új Design Síp】Ez ultrahang síp lehet vezetni szarvas el, míg a kocsi fut, elkerülve a baleseteket, amikor az állatok hirtelen keresztbe az útonEz a kompakt, tartós, hatékony. 【Kompakt Méret】Ez a termék egy dupla nyílás kialakítása egy méret 0.Könnyen ragasztott keskeny lökhárító, vagy grill, nem nyilvánvaló.Van számos különböző megfelel, akkor választhat, az ön igényei szerint.Lehet telepíteni a különböző járműveket, mint például az autók, teherautók, valamint a motorkerékpárok. 【Cég Akril Ragasztószalag】Használja akril kétoldalas ragasztó, ami lesz stabilabb a hosszabb, a beillesztés idő.Az is könnyen eltávolítható, nem hagy nyomot eltávolítása után. 【Prémium Anyag】készült kiváló minőségű ABS műanyag nad kiváló kivitelezés, ami miatt nagyon tartós.Még akkor is, ha a tapasztalat különböző szél, eső időjárás a szabadban, nem könnyű sérülést. 【Gondtalan értékesítés Utáni Szolgáltatás】A szolgáltatás csapat elkötelezett amellett, hogy 100% - os kielégítő szolgáltatás lehet mindig megoldani termék problémák.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha szükséges. 【Megtakarítás Élet - Új Design Síp】Ez ultrahang síp lehet vezetni szarvas el, míg a kocsi fut, elkerülve a baleseteket, amikor az állatok hirtelen keresztbe az úton.Ez a kompakt, tartós, hatékony. 【Kompakt Méret】Ez a termék egy dupla nyílás kialakítása egy méret 0.Könnyen ragasztott keskeny lökhárító, vagy grill, nem nyilvánvaló.Van számos különböző megfelel, akkor választhat, az ön igényei szerint.Lehet telepíteni a különböző járműveket, mint például az autók, teherautók, valamint a motorkerékpárok. 【Cég Akril Ragasztószalag】Használja akril kétoldalas ragasztó, ami lesz stabilabb a hosszabb, a beillesztés idő.Az is könnyen eltávolítható, nem hagy nyomot eltávolítása után. 【Prémium Anyag】készült kiváló minőségű ABS műanyag nad kiváló kivitelezés, ami miatt nagyon tartós.Még akkor is, ha a tapasztalat különböző szél, eső időjárás a szabadban, nem könnyű sérülést. 【Gondtalan értékesítés Utáni Szolgáltatás】A szolgáltatás csapat elkötelezett amellett, hogy 100% - os kielégítő szolgáltatás lehet mindig megoldani termék problémák.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha szükséges.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik