• Újszülött
EAONE 10 Db Szemüveg Birtokosai Nyak Körül, Szemüveg Pánt Sport Napszemüveg, Szemüveg Pánt Végét a Férfiak, Nők, Gyerekek (Színes)

EAONE 10 Db Szemüveg Birtokosai Nyak Körül, Szemüveg Pánt Sport Napszemüveg, Szemüveg Pánt Végét a Férfiak, Nők, Gyerekek (Színes)

HUF 0.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

100% Poliészter ?Kiváló Anyag : poliészterből Készült , a szemüveg pánt anti-skid, jó izzadság felszívódását, erős, tartós, nem könnyen sérült.Nem érzem magam kényelmetlen egy régi viselése miatt a könnyű súly. ?Állítható Design : gumi hurok a "8" - as forma, a végén mindkét oldalán, a heveder tartja a szemüveget karját szorosan.A közepén a gumi hurok, van egy rozsdamentes acél hőcserélő, amely lehetővé teszi, hogy beállítsa a méret a gumi szerint a saját igényeit. ?Univerzális Használat : Alkalmas a legtöbb szemüveget, mint a rövidlátó, szemüveges, távollátó szemüveggel, kancsal monokuláris szemüveg, olvasó szemüveg, védőszemüveg, stb. ?Széles körben Alkalmazások : Alkalmas napi gyaloglás, futás, kerékpározás, hegymászás, síelés, valamint egyéb, a sport vagy a tevékenység vagy a napi visel.Nem kell aggódnia, hogy elveszíti vagy eltöri a szemüvegem.Azt is lehet viselni, napszemüveggel, hogy adjunk egy stílusa. ?Csomag Tartalmaz : 10 db szemüveg pánt (ami körülbelül 69 cm hosszú, 1 cm széles), aranyos, stílusos népi stílusú, mindegyik más színű, minta, amely lehetővé teszi, hogy megfeleljen a különböző ruhát.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik