• Újszülött
BCPPO Fém Vágott Ellenálló Chainmail Kesztyű, Állítható csuklópánt Mészáros Biztonsági Kesztyűben, Férfiak, Nők, Kesztyű (Méret : 1DB/L)

BCPPO Fém Vágott Ellenálló Chainmail Kesztyű, Állítható csuklópánt Mészáros Biztonsági Kesztyűben, Férfiak, Nők, Kesztyű (Méret : 1DB/L)

HUF 1.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Maximális Védelmet】A chainmail kesztyű által mintegy 5000 db 304 Fém gyűrűSzéles körben használják a professzionális vágási, tartsa távol sérült, a vágás, szeletelés, csak menekülni, peeling. 【Kényelmes, Könnyű viselet】 A kesztyű állítható csukló csattal, valamint a rögzítő heveder segítségével viseljen alkalmas.Elérhető a 6-os méretben, a XXS, hogy XL, 5 Ujj megfordítható kivitel illik vagy kéz, valamint rendelkezésre áll egy oldalon, split, gyorsan felvehető, illetve sokkal. 【Élelmiszer Minőségű Anyag】 által 304 rozsdamentes acél, A vágás ellenálló kesztyű biztonságos élelmiszer semmi se marad az élelmiszer-feldolgozás. 【Egyszerű, tiszta, száraz】Az egyszerűen így van öblítse ki a vágás ellenálló kesztyű tiszta szappan, víz, aztán tegye száraz.Mosógép vagy mosogatógép is használható. 【Többcélú】Kesztyű a premier választás élelmiszer-feldolgozás, étterem, vendéglátás alkalmazások, mint például a hús, hal, baromfi feldolgozás, darabolás, csontozás, menekülni szeletelés.Ezen kívül, ők is tökéletes ipari termék feldolgozás, mint a műanyag, bőr, fa, üveg, papír, továbbá a ruházattal feldolgozás. 【Maximális Védelmet】A chainmail kesztyű által mintegy 5000 db 304 Fém gyűrű.Széles körben használják a professzionális vágási, tartsa távol sérült, a vágás, szeletelés, csak menekülni, peeling. 【Kényelmes, Könnyű viselet】 A kesztyű állítható csukló csattal, valamint a rögzítő heveder segítségével viseljen alkalmas.Elérhető a 6-os méretben, a XXS, hogy XL, 5 Ujj megfordítható kivitel illik vagy kéz, valamint rendelkezésre áll egy oldalon, split, gyorsan felvehető, illetve sokkal. 【Élelmiszer Minőségű Anyag】 által 304 rozsdamentes acél, A vágás ellenálló kesztyű biztonságos élelmiszer semmi se marad az élelmiszer-feldolgozás. 【Egyszerű, tiszta, száraz】Az egyszerűen így van öblítse ki a vágás ellenálló kesztyű tiszta szappan, víz, aztán tegye száraz.Mosógép vagy mosogatógép is használható. 【Többcélú】Kesztyű a premier választás élelmiszer-feldolgozás, étterem, vendéglátás alkalmazások, mint például a hús, hal, baromfi feldolgozás, darabolás, csontozás, menekülni szeletelés.Ezen kívül, ők is tökéletes ipari termék feldolgozás, mint a műanyag, bőr, fa, üveg, papír, továbbá a ruházattal feldolgozás.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik