• Újszülött
MAIKU Vízálló Cipő Kiterjed – Puha, Természetes Gumi. Cipő Fedezni eső, Hó. Mudproof, valamint Dirtproof. Könnyű, Tiszta Csomag.

MAIKU Vízálló Cipő Kiterjed – Puha, Természetes Gumi. Cipő Fedezni eső, Hó. Mudproof, valamint Dirtproof. Könnyű, Tiszta Csomag.

HUF 1674.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Anyag : Természetes gumi, erősebb, mint a szilícium, illetve egyéb anyag, nem törött, valamint a bemásolásPuha, könnyű, vízálló, könnyű, tiszta, könnyű, összecsukható, hordozható.Széles Kérelmek - Az egy darabból cipő védő burkolatok varrat nélküli, 100% vízálló, valamint dirtproof.Megvédi a cipőt a víz, olaj, sár, sár, az eső, a hó, a különböző tevékenységeket, mint például a túrázás, a kertészkedés, autó mosás, főzés, kempingezni, horgászni, utazás, gazdálkodás, festési munkák, stb.Kényelmes : Nagy rugalmasság, hogy fedezze a cipő szorosan.Olyan lesz, mint egy egész, a cipő.Nincs olyan szeretet a tevékenység.Anti-Slip : A cipő kiterjed talp használt speciális technológia növeli az anti-slip képesség nedves, csúszós felületeken.Egyszerű, Tiszta ● Vízálló Cipő Kiterjed (1 pár) ● Kezelési Útmutató (1 oldal) ● Vízálló zsák (1db) mérettáblázat ● X Kicsi : A CIPŐ HOSSZA 23,5 cm - 25.5 cm (Gyerekeknek : 2.5 Y-5 Y, Nők : 4-6.5, a Férfiak : 4-6) ● Kicsi : A CIPŐ HOSSZA 25cm - 27cm (Gyerekeknek : 5.5 Y-7 Y, Nők : 7-10, Férfiak : 6.5) ● M : A CIPŐ HOSSZA 26,5 cm - 28.5) ● L : A CIPŐ HOSSZA 28 cm - 30cm (Nők : 11-13, Férfiak : 10-12) ● XL : CIPŐ HOSSZA 29.5 cm (Nők : 12-14, Férfiak : 11.5) Megjegyzés : Megértjük, hogy cipő méret, hossza változó, a különböző döntéshozók, stílusok.Ezért, hogy megtalálja a megfelelő méret a cipő kiterjed, javasoljuk, hogy a "a hossza a cipő talp (CIPŐ HOSSZA)" helyett a "cipő mérete" a címkén, mint a végső referencia.Óvintézkedések : ● Kérjük, kövesse a használati útmutatóban, hogy fel, vagy le a cipőt vonatkozik, hogy ne túlságosan nyújtás, illetve károsítja az anyagot. ● Cipő magában foglalja a nem ajánlott a használata által idősek, kisgyermekek, vagy a terhes nők. ● Kérjük, tartsa távol a gyerekektől a fulladás elkerülése érdekében. ● Visel a következő típusú cipő, az károsíthatja a cipő kiterjed, vagy, mert ha pofára esik. (Vastag Talp, Hegyes orrú, Fém Dekoráció, Magas sarkú).

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik