• Újszülött
Hegesztő Kötény Faipari hőálló Égésgátló Kabát - Hegesztő Kötény Ujjú - Kovács Biztonsági Ruházat (Szín : Narancs Méret : Hossz 47.2 A)

Hegesztő Kötény Faipari hőálló Égésgátló Kabát - Hegesztő Kötény Ujjú - Kovács Biztonsági Ruházat (Szín : Narancs Méret : Hossz 47.2 A)

HUF 1.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Bőr ✌【ANYAG】A bőr hegesztő kabátok készült nagy mennyiség strapabíró marhabőr split bőr pedig szilárdan épült, kopásálló, anti-forrázás, tűzálló. ✌【SZÉLES LEFEDETTSÉG】A térdem, míg a felső nyak, hegesztés kabátok célja, hogy megvédje a szervezetet a szikra, meg a fröccs. ✌【MULTI - FUNCTION】 Ezek nem csak a hegesztési de az is hasznos, sok más munka, otthoni feladatok.Ötlet blacksmithing, vasgyár, hajógyárak, gyártása, gépjármű -, gáz-hegesztő, fáklya munka, építőipari ágazatok kivételével. ✌【NYAKI FÁJDALOM?NEM, KÖSZÖNÖM!】kereszt-hátsó hevederek DESIGN ez a fajta munka kötényt a bőr dolgozik, sokkal KÉNYELMESEBB, mint a körül-a-nyak-hevederek munka kötények férfi & nő.Ez egy UNISEX design, amely elosztja a súly egyenletesen, valamint a CSERÉLHETŐ válltömés, hogy a kereszt-vissza kötényt olyan könnyű, hogy még el rajta!. ✌【ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA】Ha bármilyen kérdés vagy tanácsot a hegesztő kötény, kérjük, írjon nekünk e-mailben, kínálunk 100% kielégítő szolgáltatás az ön számára. ✌【ANYAG】A bőr hegesztő kabátok készült nagy mennyiség strapabíró marhabőr split bőr pedig szilárdan épült, kopásálló, anti-forrázás, tűzálló. ✌【SZÉLES LEFEDETTSÉG】A térdem, míg a felső nyak, hegesztés kabátok célja, hogy megvédje a szervezetet a szikra, meg a fröccs. ✌【MULTI - FUNCTION】 Ezek nem csak a hegesztési de az is hasznos, sok más munka, otthoni feladatok.Ötlet blacksmithing, vasgyár, hajógyárak, gyártása, gépjármű -, gáz-hegesztő, fáklya munka, építőipari ágazatok kivételével. ✌【NYAKI FÁJDALOM?NEM, KÖSZÖNÖM!】kereszt-hátsó hevederek DESIGN ez a fajta munka kötényt a bőr dolgozik, sokkal KÉNYELMESEBB, mint a körül-a-nyak-hevederek munka kötények férfi & nő.Ez egy UNISEX design, amely elosztja a súly egyenletesen, valamint a CSERÉLHETŐ válltömés, hogy a kereszt-vissza kötényt olyan könnyű, hogy még el rajta!. ✌【ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA】Ha bármilyen kérdés vagy tanácsot a hegesztő kötény, kérjük, írjon nekünk e-mailben, kínálunk 100% kielégítő szolgáltatás az ön számára. ♊ Üdvözöljük a boltban, KEPOUS elkötelezett ami tökéletes Hegesztő Kötény, boldog vásárolni, különböző termékek közül lehet választani.♊Minden Elem Megérdemlik A Választás, A Megbízható Csomag Verhetetlen Minőségű, Magas Minőségű Szolgáltatást.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik