• Újszülött
HITBEAT, 120 db Ék Ajtót Riasztó, lopásgátló Biztonsági Eszköz Otthoni/Hotel/Lakás Biztonsága (Fehér X2 Akkumulátor Nélkül)

HITBEAT, 120 db Ék Ajtót Riasztó, lopásgátló Biztonsági Eszköz Otthoni/Hotel/Lakás Biztonsága (Fehér X2 Akkumulátor Nélkül)

HUF 629.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

*Egy Ajtó Figyelő : Csukd be az ajtót, majd helyezze a riasztás az ajtó alattAmikor a felső fémlemez érzékeli a nyomást,akkor 120 DB hangzik. *Egy Ajtó Retesz : van egy csúszásmentes gumi pad alatt a riasztó, így is lehet használni, mint egy normál ajtó dugó. *Állítsa be a 2seconds : Open -> hely-> aludni. *Kisméretű, hordozható : Ötlet, bejárati ajtók, apartmanok, szállodák, hálószoba, kollégiumi szobák.Vidd el a riasztás veled, ha utazás, akkor az ajtó figyelő a biztonsági őrző, valamint az utazó társaság. *Egy 9 v-os elem szükséges : ez nem tartalmazza.Az ügyfelek kell külön megvásárolható. *Egy Ajtó Figyelő : Csukd be az ajtót, majd helyezze a riasztás az ajtó alatt.Amikor a felső fémlemez érzékeli a nyomást,akkor 120 DB hangzik. *Egy Ajtó Retesz : van egy csúszásmentes gumi pad alatt a riasztó, így is lehet használni, mint egy normál ajtó dugó. *Állítsa be a 2seconds : Open -> hely-> aludni. *Kisméretű, hordozható : Ötlet, bejárati ajtók, apartmanok, szállodák, hálószoba, kollégiumi szobák.Vidd el a riasztás veled, ha utazás, akkor az ajtó figyelő a biztonsági őrző, valamint az utazó társaság. *Egy 9 v-os elem szükséges : ez nem tartalmazza.Az ügyfelek kell külön megvásárolható.Arra összpontosítunk, hogy developping kis hordozható eszközök, hogy biztonságban legyél.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik