• Újszülött
Személyi Riasztó, Széf Hang Biztonsági Személyes Riasztó, Nők,Gyerekek, Idősek, Sürgősségi Biztonságos Személyi Riasztó 5 Pack

Személyi Riasztó, Széf Hang Biztonsági Személyes Riasztó, Nők,Gyerekek, Idősek, Sürgősségi Biztonságos Személyi Riasztó 5 Pack

HUF 1529.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

❤ RENDKÍVÜL HANGOS RIASZTÁS : Az a riasztás ez a személyes riasztás csendes éles, rendkívül hangos, figyelemfelkeltő, biztosan felkeltik a figyelmet, forma ember, aki messze a nagy segítség vészhelyzet esetén a dolgokat ❤ KÖNNYEN kezelhető : könnyű, hogy a személyes riasztás riasztás húzza ki a névjegyet, pin-kódját, majd hagyja abba riasztó úgy, hogy csatlakoztatja a pin-kódot, forduljon a személyes riasztó.A LED-es zseblámpa lehet truned a nyomja le a LED kapcsoló. ❤ Könnyen hordozható : A kicsi, gyönyörű személyes riasztás könnyen hordozható, lehet elkapta csak egyrészt nagyon könnyű, a design kulcstartó, hogy hozza a személyes riasztó, hogy utazzon könnyen elkaphatod a kulcsokat, hátizsák, táska, a táska, öv, stb. Nagyon kényelmes. ❤ Biztonságérzetet : Saját személyes riasztás, valamint azok is, bármikor, bárhol, érezni, nagyon biztonságban biztos abban, hogy foglalkozni néhány sürgősségi állapot. ❤ MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS : A szigorú minőségellenőrző rendszer biztosítja a minőségi személyes riasztó, lehet választani, mint egy ajándék.Ígérjük, hogy visszafizeti a pénzt, bármilyen minőségi probléma, vagy elégedetlenség 30 napon belül.Személyi riasztó, beépített akkumulátor, megszólal a rendkívül hangos, figyelemfelkeltő.ez a könnyen kezelhető, illetve folytatni.akkor érzem magam, sokkal biztonságosabb tulajdonában van ez a személyes riasztás, valamint azok is, bármikor, bárhol.A design kulcstartó, hogy lehet klip a személyes riasztó, hogy a kulcsok, hátizsák, táska, pénztárca, öv, stb. majd egy sokkal biztonságosabb utazás.A LED lámpa design segíthet át, ahol nincs fény, vagy kapcsolja ki váratlanul.ACTVATED A RIASZTÁS : Húzza ki a névjegyet, pin-kód, amely jelzi, hogy a felhasználói kézikönyvben.AZ ÉBRESZTÉS leállítása : helyezze be újra a pin-kódot, forduljon a készülék.A Pin-kódot, Forduljon a be/ki gombot.Célközönség : Nő,Férfi, Lány, Fiú, Diákok, gyerekek fenti 3 éves, Idősebb ember.Hogyan kell használni : 1.Húzza ki a pin-kódot, forduljon a persoanl riasztó készüléket, egy hangos riasztás hallható.Intert a lyukhoz vissza, hogy a készülék a riasztás leállításához.Nyomja meg a gombot, hogy kapcsolja be a LED-es zseblámpa.

Főbb jellemzők

Material :
ABS and Metal
Volume:
130DB (Approx)
Battery:
LR44 x 3 (Included)
Note:
1.The 130 DB alarm is extremely loud, please don't put it near your ears.:
2.When the alarm sound goes low or the light dimms, please unscrew the screw on back cover and replace the battery in the device with new batteries.:
3.This personal alarm is not fully waterproof, please do not put it in the water and keep it in a dry condition as could as possible.:
4.It's not a toy, please KEEP IT AWAY from kids under 3 years old.:
5. Do not expose your hearing to this sound for an extended period of time, otherwise severe hearing loss can be a result. :

A vevőknek is tetszik