• Újszülött
Újra Felemeli Kettős Szem Rendszer Anti-Aging Ránctalanító Szemkörnyékápoló Krém

Újra Felemeli Kettős Szem Rendszer Anti-Aging Ránctalanító Szemkörnyékápoló Krém

HUF 1169.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

AVON ANEW CLINICAL Eye Lift a Nők KrémetCélok finom vonalak, valamint a megereszkedett a szeme körül.Kialakított Protinol Technológia, koffein, gránátalma, valamint phytol.Olaj, illatanyag-mentes formula.Bőrgyógyász, klinikailag, allergia, valamint szemész tesztelt.AVON ANEW CLINICAL Eye Lift Női Szem Krém.Termék leírás rólam : Lásd látható eye lift csak 2 napig.** Ötvözi a hatalom egy gyengéd felső szem gélt, valamint a szem alatti krém, fedezze fel a magabiztos, önálló köszönhetően ez a szem feszesítő, vitalizáló duó.Viszlát, szem táskák!Termékleírás : Célok finom vonalak, valamint a megereszkedett a szeme körül.Kialakított Protinol Technológia, koffein, gránátalma, valamint phytol.Olaj, illatanyag-mentes formula.Bőrgyógyász, klinikailag, allergia, valamint szemész tesztelt.Hogyan kell használni : a krémet, a szeme alatt pedig a gél a szemhéjak fel, hogy a homlok csont naponta kétszer.Minden, ami maradt, hogy várd meg a bókokat, hogy gördül a!.Termék leírás rólam : Lásd látható eye lift csak 2 napig.** Ötvözi a hatalom egy gyengéd felső szem gélt, valamint a szem alatti krém, fedezze fel a magabiztos, önálló köszönhetően ez a szem feszesítő, vitalizáló duó.Viszlát, szem táskák!Termékleírás : Célok finom vonalak, valamint a megereszkedett a szeme körül.Kialakított Protinol Technológia, koffein, gránátalma, valamint phytol.Olaj, illatanyag-mentes formula.Bőrgyógyász, klinikailag, allergia, valamint szemész tesztelt.Hogyan kell használni : a krémet, a szeme alatt pedig a gél a szemhéjak fel, hogy a homlok csont naponta kétszer.Minden, ami maradt, hogy várd meg a bókokat, hogy jöjjön gördülő!.

Főbb jellemzők

Targets fine lines and sagging around the eyes. Formulated with Protinol Technology, caffeine, pomegranate and phytol. Oil and fragrance-free formula. Dermatologist, clinically, allergy and ophthalmologist tested. How to use me:
Apply the cream under your eye and the gel to your eyelids up to your brow bone twice daily. All that's left is to wait for the compliments to come rolling in!....... Product description About me

A vevőknek is tetszik