• Újszülött
A C-Vitamin Szérum Arc Kor Helyszínen, Sötét Spot Corrector Természetes, Gyengéd, Érzékeny Bőrre Anti-aging Támogatás 1.01 fl. oz.

A C-Vitamin Szérum Arc Kor Helyszínen, Sötét Spot Corrector Természetes, Gyengéd, Érzékeny Bőrre Anti-aging Támogatás 1.01 fl. oz.

HUF 2697.30
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Anti-szennyezés Vit C Emlékeztető 95% - a természet eredetű összetevőket.Illatanyag-Mentes, hogy megfeleljen az érzékeny bőrt. 100% Kegyetlenség-ingyenes, Vegán.Nem ftalátok, szulfátok, szilikonok, parabének, ásványi olajok.egy üveg szivattyú.C - VITAMIN- segít csökkenteni a jelenléte a sötét foltok, öregségi foltok, valamint elszíneződés.Segít még a bőr tónusát, illetve megelőzni a korai öregedést.ANTI-ÖREGEDÉS MEGELŐZÉSE - lassítja az öregedés folyamatát, a bőr által okozott sejt károsodás következtében szennyező anyagok.ECTOIN - természetes összetevő, hogy hagyja abba a korai fotó öregedéstől, védi a bőrt a szabad gyökök ellen, valamint megakadályozza, hogy az oxidatív károsodás.TERMÉSZETES, GYENGÉD, HATÉKONY - tele van erős természetes alapanyagokból, ingyenes durva vegyi anyagok vagy adalékanyagok, mint az SLS, parabének, ftalátok, ásványi olajok, szilikon, vagy illatok. 100% KEGYETLENSÉG-INGYENES VEGA - Minden, {mentés} termékek 100% - ban erőszak-mentes, ami azt jelenti, hogy az egyes összetevők, utolsó termékeket nem tesztelték állatokon.Ez a skin care line is 100% - ig vegán, a képletek nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik