• Újszülött
FULINJOY 10 DB Hámlasztó Háló Szappan Saver Tasak Táska, Zsák, Arc Tisztító Hab Hálók, Fehér Tok Zsinórral (Szín Véletlenszerű)

FULINJOY 10 DB Hámlasztó Háló Szappan Saver Tasak Táska, Zsák, Arc Tisztító Hab Hálók, Fehér Tok Zsinórral (Szín Véletlenszerű)

HUF 1.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Tartós, hosszú távú használat】 Minőségű anyagból szappan hálós táskaArc Tisztító Hab Hálók.Kényelmes, a test érintése. 【Jó a mindennapi használt】Ezek a Habzó Hálók segíthet a termék gyorsan dörzsölje ki a gazdag, finom hab, mint a pamut, majd mossa meg az arcát, a hab, hogy a tisztító termék teljes játszani a saját tisztító erejét.Nagy akasztani, majd tárolja a kedvenc szappan, anélkül, hogy egy ocsmányság. 【Húzózsinórral Tervezett】 Húzózsinórral kialakítás a könnyű, kényelmes bezárása, majd nyissa meg. (Szín Véletlenszerű). 【Mérete Csomag】 Arról, hogy 16 * 9 * 0.12 hüvelyk (L*W*H, minden egyes tasak). 【Szintű alkalmazások】 Ez a készlet hálós táska alkalmas csomagolás kézműves szappanok, gyertyák, esküvői kedvezmények. 【Tartós, hosszú távú használat】 Minőségű anyagból szappan hálós táska.Arc Tisztító Hab Hálók.Kényelmes, a test érintése. 【Jó a mindennapi használt】Ezek a Habzó Hálók segíthet a termék gyorsan dörzsölje ki a gazdag, finom hab, mint a pamut, majd mossa meg az arcát, a hab, hogy a tisztító termék teljes játszani a saját tisztító erejét.Nagy akasztani, majd tárolja a kedvenc szappan, anélkül, hogy egy ocsmányság. 【Húzózsinórral Tervezett】 Húzózsinórral kialakítás a könnyű, kényelmes bezárása, majd nyissa meg. (Szín Véletlenszerű). 【Mérete Csomag】 Arról, hogy 16 * 9 * 0.12 hüvelyk (L*W*H, minden egyes tasak). 【Szintű alkalmazások】 Ez a készlet hálós táska alkalmas csomagolás kézműves szappanok, gyertyák, esküvői kedvezmények. 10 DB Arc Tisztító Hab Hálók Tulajdonságok : kiváló Minőségű anyagból szappan hálós táska - a tartós, hosszú távú használat.Ezek a Habzó Hálók segíthet a termék gyorsan dörzsölje ki a gazdag, finom hab.Nagy akasztani, majd tárolja a kedvenc szappan, anélkül, hogy egy ocsmányság.Húzózsinórral kialakítás a könnyű, kényelmes bezárása, majd nyissa meg.Kényelmes textúra kényelmes test érintése.Műszaki Adatok : Méret : Kb.12 hüvelyk (L*W*H).Tok Szín : Fehér.Húzózsinórral Szín : Véletlen.Csomag tartalma : 10 x hálós tasak.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik