• Újszülött
Gél Jég, Újrafelhasználható Jég Kényelmes Kicsi ahhoz, hogy Megvédje Ajak számára, Csökkenti a Duzzanatot(lila, Santa Claus)

Gél Jég, Újrafelhasználható Jég Kényelmes Kicsi ahhoz, hogy Megvédje Ajak számára, Csökkenti a Duzzanatot(lila, Santa Claus)

HUF 486.90
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Ez csökkenti a duzzanatot, védelme, gondozása a szájátCsillogó flitteres díszítés, szép, de praktikus.Kiváló minőségű anyagból, puha, nem deformált, bőr-barátságos, kényelmes tapintású, tartós használatra.Nem kell tápegység, két funkció forró borogatást, majd hideg borogatást, ismerje a különböző igényeket.Egyedi kivitelezés, világos színű, lehet használni a téli, illetve a nyári, könnyű, kis méretű, könnyen hordozható.Nagy szilárdságú tömörítés ellenállás, / anti‑spill / szivárgásmentes, környezetbarát anyagból, kényelmes, használható.Ez csökkenti a duzzanatot, védelme, gondozása a száját.Csillogó flitteres díszítés, szép, de praktikus.Kiváló minőségű anyagból, puha, nem deformált, bőr-barátságos, kényelmes tapintású, tartós használatra.Nem kell tápegység, két funkció forró borogatást, majd hideg borogatást, ismerje a különböző igényeket.Egyedi kivitelezés, világos színű, lehet használni a téli, illetve a nyári, könnyű, kis méretű, könnyen hordozható.Nagy szilárdságú tömörítés ellenállás, / anti‑spill / szivárgásmentes, környezetbarát anyagból, kényelmes, használható.Szolgáltatás : 1. Nem kell tápegység, két funkció forró borogatást, majd hideg borogatást, ismerje a különböző igényeket. Kiváló minőségű anyagból, puha, nem deformált, bőr-barátságos, kényelmes tapintású, tartós használatra. Nagy szilárdságú tömörítés ellenállás, / anti‑spill / szivárgásmentes, környezetbarát anyagból, kényelmes, használható. Ez csökkenti a duzzanatot, védelme, gondozása a száját.Csillogó flitteres díszítés, szép, de praktikus. Egyedi kivitelezés, világos színű, lehet használni a téli, illetve a nyári, könnyű, kis méretű, könnyen hordozható.Hogyan kell Használni : Forró borogatást : 1. Módszer : Tegye a terméket a mikrohullámú sütőben, a hő, vagy a fedél a termék vízzel, állítsa be a közepes teljesítmény 30 másodpercig, amíg el nem éri a kívánt hőmérsékletet. módszer : a termék forró vízben körülbelül 80-90°C-on 3-5 perc.Hideg borogatást : Tegye a terméket a hűtőben 2 órát használat előtt, majd csomagolja be a terméket a törülközőt elkülöníteni a hideg, kerülje a közvetlen érintkezés a bőr fagyási sérülések megelőzése érdekében.

Főbb jellemzők

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Lip Ice Pack
Uses:
Protect lip, reduce swelling
Package List:
1 x Lip Ice Pack :

A vevőknek is tetszik