• Újszülött
ZZDMDM középkonzol Szervező a 2022 Hyundai Tucson NX4 Korlátozott 2023 Santa Cruz Tucson Hibrid SEL (Automata Sebességváltó Esetén)

ZZDMDM középkonzol Szervező a 2022 Hyundai Tucson NX4 Korlátozott 2023 Santa Cruz Tucson Hibrid SEL (Automata Sebességváltó Esetén)

HUF 2.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

●【Tökéletesen illeszkedik】Illik Tucson NX4 2022 2023 Korlátozott /XRT/Hibrid elektronikus változata automata sebességváltóNEM ALKALMAS Tuscon 2022 SEL, SE, N Vonal alatt vagy bottal alakváltó adást. ●【Kényelmes Hozzáférést】Tucson középkonzol csak egy mély gödröt.Ez lehetővé teszi, hogy a hely kicsi elemek, a tetején, a könnyű hozzáférést.Megtudja, mi kell egy pillantással,mint érmék,parkoló kártya, rúzs, bank kártya, pénztárca, kulcs, mobiltelefonok, napszemüveg,airpods,stb. ●【Több helyet】Karfa doboz Tucson túl mély, az elemei, amelyek általában helyezni a betegség.Ez a szervező tálca lehet bővíteni a kapacitást, a karfa mezőbe, hogy az elemek több, rendezett.Rendezi az elemeket, alján a középső konzol, könnyen vegye ki, majd tegye vissza.Egy nagyon szükséges kiegészítő Limited Tucson / Tucson Hibrid. ●【Minőségbiztosítási】Magas Minőségű ABS anyagból, amely ellenáll a csiszolás, korrózió, valamint a magas hőmérséklet is könnyen tisztítsa meg.Továbbá a tálca tulajdonít egy csúszásgátló pad lehetővé teszi, hogy megakadályozza a por marad a dobozban is készült helyzetű szilikon anyag, annyira, hogy az egész tároló doboz válnak a környezeti, mind a nem-szag. ●【Egyszerű Telepítés nélkül Készségek】Igazi jármű 3 D Szkennelés Fejlesztés, módosítás nem szükséges,roncsolásmentes telepítés nem szükséges csavarokat.Csak néhány másodperc,a tucson középkonzol lesz több szervezett. ●【Különleges Design】A gumi szőnyeg, ami vele jött segíteni annak érdekében, hogy az elemek a hely nem a kunyhóban, hogy zajt, amikor a vezetés.Érme jogosult tárolni érmék, kényelmes, hogy a változás, egy lyuk töltő kábel halad keresztül. ●【A Szolgáltatások】Aggódj-szabad Vásárolni, Ha bármilyen kérdése van a középkonzol szervező hyundai Tucson Limited Tucson Hibrid SEL, a Mikulás, meg Cruze., kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Civil Szervező Csúszásmentes Szőnyeg. ●【Tökéletesen illeszkedik】Illik Tucson NX4 2022 2023 Korlátozott /XRT/Hibrid elektronikus változata automata sebességváltó.NEM ALKALMAS Tuscon 2022 SEL, SE, N Vonal alatt vagy bottal alakváltó adást. ●【Kényelmes Hozzáférést】Tucson középkonzol csak egy mély gödröt.Ez lehetővé teszi, hogy a hely kicsi elemek, a tetején, a könnyű hozzáférést.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik