• Újszülött
Redline Tuning 21-11024-02 Hood QuickLIFT Plusz Csavar a Struts Kompatibilis Ford Mustang 2005-2014 Minden Raktáron Csuklyát (Fekete Alkatrészek)

Redline Tuning 21-11024-02 Hood QuickLIFT Plusz Csavar a Struts Kompatibilis Ford Mustang 2005-2014 Minden Raktáron Csuklyát (Fekete Alkatrészek)

HUF 3.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

✔ CSAVAR-A-RENDSZER - 5 perces telepítés használata minden raktáron beépítési helyekenEgyszerű egykezes, egyszerűen kezdeni, hogy emelje fel a motorháztetőt, majd emelje fel, hogy a raktáron magasság egyedül áll egy sima, irányított mozgás.Redline Tuning, a vezető utángyártott hood Quick LIFT rendszerek, eladja a rendszerek világszerte 2002 óta. ✔ PROGRESSZÍV GÁZ SPRINGS - Redline Tuning Quick LIFT PLUSZ (Fekete) gázrugó, nem a polcról alkatrészek, ezek célja az általunk gyártott, hogy a specifikációk minden jármű alkalmazás.Az exkluzív end-of-visszafogó erő lassítja az arány a kiterjesztés a végső hüvelyk utazási megszünteti a stressz, a motorháztető. ✔ EGYSZERŰ MŰVELET - Egyszerű egykezes, egyszerűen kezdeni, hogy emelje fel a motorháztetőt, majd emelje fel, hogy a raktáron magasság egyedül áll egy sima, irányított mozgás.Redline tuning, a vezető utángyártott Hood Quick LIFT rendszerek, eladja a rendszerek világszerte 2002 óta. ✔ KOMPATIBILIS Ford Mustang (Minden Raktáron OEM Csuklyát) a modell év felsorolt, vagy használja a jármű felszerelés.Ez a rendszer fog működni, Mustangok, hogy a két szükséges lyukakat a hood keret (található közép-utat felfelé a belső hood) a szabadalmaztatás hood rögzítési rendszer. (Kompatibilis a Ford Mustang-többek között : v6, 5.0, GT, Shelby GT500, főnök, Laguna Seca, Shelby KR).Minden utángyártott hood alkalmazások használata Quick LIFT rendszer 21-11016. ✔ CSAVAR-A-RENDSZER - 5 perces telepítés használata minden raktáron beépítési helyeken.Egyszerű egykezes, egyszerűen kezdeni, hogy emelje fel a motorháztetőt, majd emelje fel, hogy a raktáron magasság egyedül áll egy sima, irányított mozgás.Redline Tuning, a vezető utángyártott hood Quick LIFT rendszerek, eladja a rendszerek világszerte 2002 óta. ✔ PROGRESSZÍV GÁZ SPRINGS - Redline Tuning Quick LIFT PLUSZ (Fekete) gázrugó, nem a polcról alkatrészek, ezek célja az általunk gyártott, hogy a specifikációk minden jármű alkalmazás.Az exkluzív end-of-visszafogó erő lassítja az arány a kiterjesztés a végső hüvelyk utazási megszünteti a stressz, a motorháztető. ✔ EGYSZERŰ MŰVELET - Egyszerű egykezes, egyszerűen kezdeni, hogy emelje fel a motorháztetőt, majd emelje fel, hogy a raktáron magasság egyedül áll egy sima, irányított mozgás.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik