• Újszülött
DOITOOL Mosható Pelenka Összecsukható Felnőtt Pelenka Pelenka Újrafelhasználható Szalvétára, hogy A Régi Nők Férfiak Betegek (20x49cm)

DOITOOL Mosható Pelenka Összecsukható Felnőtt Pelenka Pelenka Újrafelhasználható Szalvétára, hogy A Régi Nők Férfiak Betegek (20x49cm)

HUF 917.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Szintén hasznos inkontinencia ágy, párna betegek, öregek, gyermekek, valamint a háziállatokPuha szálak, a underpads vagy lélegző, hogy adjon felnőtt a kényelmes, bőr - barát tapasztalat.Víz - szűk design szivárgás.Meleg Tipp : a Kedves vevő Miatt világítás hatása, monitor' s fényerő, kézi mérés, stb, lehet, hogy van némi különbség a szín, méret között a fényképet, majd a tényleges tétel.őszintén remélem, hogy megérted!Köszönöm!.Magas nedvszívó kapacitás : hatékonyan elnyeli a víz, zárja be őket szilárdan szivárgás nélkül.Description This egy felnőtt mosható pelenka ágy, párna, tervezett a védelem a lepedő.Puha, kiváló optikai nagy légáteresztő teszi a pelenka kényelmes, bőr - barát felnőtt megérinteni.Superior magas nedvszívó hatékonyan elnyeli a víz, zárja be őket szilárdan szivárgás nélkül.Funkció - Szín : Fehér. - Anyag : Szuperfinom rost. - Méret : Kb 49x20x0. - Puha szálak, a underpads vagy lélegző, hogy adjon felnőtt a kényelmes, bőr - barát tapasztalat. - Nagy nedvszívó kapacitás : hatékonyan elnyeli a víz, zárja be őket szilárdan szivárgás nélkül. - Víz - szűk design szivárgás. - Egy nagy párna tartani ágynemű, babakocsi, kerekes szék, szék, száraz, tiszta. - Az is egy hasznos inkontinencia ágy, párna betegek, öregek, gyermekek, valamint a háziállatok. - Meleg Tipp : a Kedves vevő Miatt világítás hatása, monitor' s fényerő, kézi mérés, stb, lehet, hogy van némi különbség a szín, méret között a fényképet, majd a tényleges tétel.őszintén remélem, hogy megérted!Köszönöm!Csomag, Beleértve 1 x felnőtt pelenka.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik