• Újszülött
Derék, Fűtés, Masszázs Öv, Menstruációs Fűtés Öv Csökkenti a Fájdalmat, Forró Borogatást Hordozható 6 Vibrációs Szint, Napi Használatra

Derék, Fűtés, Masszázs Öv, Menstruációs Fűtés Öv Csökkenti a Fájdalmat, Forró Borogatást Hordozható 6 Vibrációs Szint, Napi Használatra

HUF 7254.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

6 Rezgés Mód : a 2 erős vibrációs motorok, a felhasználók választhatnak 6 erőt szinten, hogy rezeg, akár 7000-szer percenkéntGyors Fűtés : A fűtés pad is felmelegszik csak 3.5 másodperc, amely gyors megkönnyebbülés, menstruációs görcsök, valamint segít bemelegíteni a has minden pillanatokon belül használható.Forró Borogatást : Derék fűtés öv biztosítja a célzott meleget a has, alsó vissza a területeken, hatékony kezelése, problémák, mint a menstruációs görcsök.Nagy Fűtési Terület : Dicsekszik, 90% - os felület fűtés lefedettség, amely meleget, kényelmet át több helyen, így kiterjedt érdekel.Biztonsági Jellemzők : A biztonsági funkciók, mint az automatikus leállítás, túlmelegedés megelőzése, valamint a hőmérséklet-szabályozó chip, élvezheti a nyugalmat. 6 Rezgés Mód : a 2 erős vibrációs motorok, a felhasználók választhatnak 6 erőt szinten, hogy rezeg, akár 7000-szer percenként.Gyors Fűtés : A fűtés pad is felmelegszik csak 3.5 másodperc, amely gyors megkönnyebbülés, menstruációs görcsök, valamint segít bemelegíteni a has minden pillanatokon belül használható.Forró Borogatást : Derék fűtés öv biztosítja a célzott meleget a has, alsó vissza a területeken, hatékony kezelése, problémák, mint a menstruációs görcsök.Nagy Fűtési Terület : Dicsekszik, 90% - os felület fűtés lefedettség, amely meleget, kényelmet át több helyen, így kiterjedt érdekel.Biztonsági Jellemzők : A biztonsági funkciók, mint az automatikus leállítás, túlmelegedés megelőzése, valamint a hőmérséklet-szabályozó chip, élvezheti a nyugalmat. 6 Rezgés Mód : a 2 erős vibrációs motorok, a felhasználók választhatnak 6 erőt szinten, hogy rezeg, akár 7000-szer percenként. Forró Borogatást : Derék fűtés öv biztosítja a célzott meleget a has, alsó vissza a területeken, hatékony kezelése, problémák, mint a menstruációs görcsök. Biztonsági Jellemzők : A biztonsági funkciók, mint az automatikus leállítás, túlmelegedés megelőzése, valamint a hőmérséklet-szabályozó chip, élvezheti a nyugalmat. Gyors Fűtés : A fűtés pad is felmelegszik csak 3.5 másodperc, amely gyors megkönnyebbülés, menstruációs görcsök, valamint segít bemelegíteni a has minden pillanatokon belül használható.

Főbb jellemzők

Item Type:
Heating Massage Belt
Material:
ABS
Battery Type:
Lithium ion battery
Battery Capacity:
1800mAh (built in)
Size:
Approx. 190 x 90 x 28mm / 7.5 x 3.5 x 1.1in
Heating Temperature:
40℃ ~ + 60℃ (± 2℃)
Temperature Gear:
6 gears
Vibration Mode:
6 kinds
How to Use:
1. Fasten the belt around your waist.:
2. To activate the heating function, press and hold the heating button, then use short presses to adjust between the six temperature settings. Press and hold the heating button again to turn off the heating. :
3. To activate the vibration function, press and hold the vibration button, then use short presses to adjust between the 6 strength settings. Press and hold the vibration button again to turn off the vibration.:
packing list:
1 x Waist Heating Belt:
1 x USB Cable:
1 x English Manual:

A vevőknek is tetszik