• Újszülött
Leewoth 4db bogárcsípés Szívó Eszközzel, szúnyogcsípés Balek, Sting Megkönnyebbülés, Édes Balek, Vákuum, Kemping, Túrázás (Fehér)

Leewoth 4db bogárcsípés Szívó Eszközzel, szúnyogcsípés Balek, Sting Megkönnyebbülés, Édes Balek, Vákuum, Kemping, Túrázás (Fehér)

HUF 1.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【TÖBBCÉLÚ】Vákuum szivattyú működik a harapást, stbEltávolítja a nyál, meg a mérge, amely segíthet megállítani a szervezet reakció okozhat a dolgokat, mint a viszketés, duzzanat, valamint kellemetlen, beltéri vagy kültéri kemping, túrázás tevékenységek, valamint csinál-a élet könnyebb. 【KÖNNYŰ, HOGY】Súly : 35g, kompakt, könnyű, hordozható, lehet helyezni egy hátizsák, cars, túrázás vagy kempingezéshez. 【GYEREK BARÁT】vegyszerek nélkül, csak szívó, Kompakt, könnyen használható, valamint újrafelhasználható, alkalmas a felnőttek, illetve a gyerekek több, mint 4 év. 【Széles KÖRBEN HASZNÁLT】Tökéletes minden a kültéri vagy beltéri tevékenység elengedhetetlen, hogy a backcountry kempingezni, horgászni, túrázni, vagy csak egy nap a helyi park, Megjegyzés, méreg elszívók nem alkalmas a kígyó harapja, Kérem, forduljon orvoshoz azonnal a kígyó harapja. 【CSOMAG TARTALMA】kap Négy műanyag,fehér bogárcsípés szívó eszközzel.Leewoth 4db bogárcsípés Szívó Eszközzel, szúnyogcsípés Balek, Sting Megkönnyebbülés, Édes Balek, Vákuum, Kemping, Túrázás (Fehér).

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik