• Újszülött
Meleg Méh Öv 3 Fogaskerekek Menstruációs Fűtés Pad Vízálló Elektromos Derék Melegítő a Görcsök Derék Fűtés Öv Görcsök

Meleg Méh Öv 3 Fogaskerekek Menstruációs Fűtés Pad Vízálló Elektromos Derék Melegítő a Görcsök Derék Fűtés Öv Görcsök

HUF 1.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Vízálló, Valamint Újrafelhasználható : Az egész test vízálló, meg lehet mosni többször, hogy tiszta, higiénikus bármikor, kényelmes tárolásáraBiztonságos Használat : Állandó hőmérséklet fűtés, nincs káros sugárzás, biztonságosabb a használata.Kényelmes, bőrbarát : Kényelmes, bőr-barát, könnyű, lélegző, ez a láthatatlan a ruha, így sokkal kényelmesebb.Célja, Hogy : Ez a hőt, a meleg, a méh pedig hatékonyan enyhíti a menstruációs fájdalmat.Három Szinten Állítható : A három szintű, állandó hőmérséklet beállítható lesz, hogy megfeleljen a fiziológiai szükségletek különböző szakaszaiban.Vízálló, Valamint Újrafelhasználható : Az egész test vízálló, meg lehet mosni többször, hogy tiszta, higiénikus bármikor, kényelmes tárolására.Biztonságos Használat : Állandó hőmérséklet fűtés, nincs káros sugárzás, biztonságosabb a használata.Kényelmes, bőrbarát : Kényelmes, bőr-barát, könnyű, lélegző, ez a láthatatlan a ruha, így sokkal kényelmesebb.Célja, Hogy : Ez a hőt, a meleg, a méh pedig hatékonyan enyhíti a menstruációs fájdalmat.Három Szinten Állítható : A három szintű, állandó hőmérséklet beállítható lesz, hogy megfeleljen a fiziológiai szükségletek különböző szakaszaiban. Az egész test vízálló, meg lehet mosni többször, hogy tiszta, higiénikus bármikor, kényelmes tárolására. A három szintű, állandó hőmérséklet beállítható lesz, hogy megfeleljen a fiziológiai szükségletek különböző szakaszaiban. Kényelmes, bőr-barát, könnyű, lélegző, ez a láthatatlan a ruha, így sokkal kényelmesebb. Ez a hőt, a meleg, a méh pedig hatékonyan enyhíti a menstruációs fájdalmat. Állandó hőmérsékletű fűtés, nincs káros sugárzás, biztonságosabb a használata.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Warm Uterus Belt Material : Polyurethane Gear pozíció : 3 gears Instructions : Miután csatlakoztatta az USB-adapter kábel, hosszan nyomja meg a használati gombot, hogy elkezdjük a munkát, vagy kapcsoljuk be a rezgő mód; a hosszú nyomja meg a használati gombot, hogy kapcsolja ki. fogaskerék, 45℃ napi felmelegedés, napi méh érdekel, az enyhén forró hőmérsékleten tartja a testet meleg;2. felszerelés, 55℃ menstruációs érdekel.Miután a menstruáció, a test gyenge, a nedvesség lép át a hiány, felmelegíti a méh, illetve a gyomor, valamint a közepes hőmérséklet pont;3.

Főbb jellemzők

Condition:
100% Brand New
Item Type:
WarmUterusBelt
Material:
Polyurethane
Gear position:
3 gears
Instructions:
After connecting the USB adapter cable, long press the instruction button to start work or switch the vibration mode; long press the instruction button to turn off.:
Features:
1st gear, 45℃ daily warming and daily uterine care, the slightly hot temperature keeps the body warm;:
2nd gear, 55℃ menstrual care. After the menstrual period, the body is weak, and the moisture enters through the deficiency, warms the uterus and the stomach, and the moderate temperature is just right;:
3rd gear, 65℃ Specially designed for dysmenorrhea girls. It is warm and not hot, comfortable.:
Package List:
1 x Warm Uterus Belt:
1 x Battery Bag:
1 x USB Adapter Cable:
1 x Manual:

A vevőknek is tetszik