• Újszülött
Konverter, Állandó Feszültség Programozható Stepdown Tápegység Modul Színes LCD Átalakító (DPS3005)

Konverter, Állandó Feszültség Programozható Stepdown Tápegység Modul Színes LCD Átalakító (DPS3005)

HUF 2.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Jó Teljesítmény】- A termék kis mennyiségben, speciális infunction, jó a hatás, erős, az irányíthatóság pedig nagy pontossággal 【Nyissa vagy Zárja be a Kimeneti】- nyomja Meg az ON/OFF gombot, hogy nyissa vagy zárja be a kimeneti bármilyen felületen. 【Zárolása vagy Feloldása Design】- a Zár gombot, hogy elkerülje a hibás művelet.A anyinterface, akkor tartsa lenyomva a kódolás potenciométer 2 másodpercig, allbuttons vannak zárva.Tartsa lenyomva a kódolás potenciométer 2 másodpercig, hogy unlockall gombok.Láthatjuk a key lock/unlock ikonra a képernyő jobb oldalán. 【M0-m9 Tíz Adatok Csoportok】- M0 csoport a bootdefault data csoport.Ha az adatok kinyerése csoport kell, ez az adat groupwill fedezze M0 adatok csoport pedig automatikusan tárolt M0 data csoport. 【Gyors, Megbízható】- gyorsan kivonat parancsikon tárolásra szolgáló adatok, group M1 vagy M2-es, majd bontsa ki a megadott adatokat csoport. 【Jó Teljesítmény】- A termék kis mennyiségben, speciális infunction, jó a hatás, erős, az irányíthatóság pedig nagy pontossággal. 【Nyissa vagy Zárja be a Kimeneti】- nyomja Meg az ON/OFF gombot, hogy nyissa vagy zárja be a kimeneti bármilyen felületen. 【Zárolása vagy Feloldása Design】- a Zár gombot, hogy elkerülje a hibás művelet.A anyinterface, akkor tartsa lenyomva a kódolás potenciométer 2 másodpercig, allbuttons vannak zárva.Tartsa lenyomva a kódolás potenciométer 2 másodpercig, hogy unlockall gombok.Láthatjuk a key lock/unlock ikonra a képernyő jobb oldalán. 【M0-m9 Tíz Adatok Csoportok】- M0 csoport a bootdefault data csoport.Ha az adatok kinyerése csoport kell, ez az adat groupwill fedezze M0 adatok csoport pedig automatikusan tárolt M0 data csoport. 【Gyors, Megbízható】- gyorsan kivonat parancsikon tárolásra szolgáló adatok, group M1 vagy M2-es, majd bontsa ki a megadott adatokat csoport.Tulajdonságok : Ez az állandó feszültség, állandó currentprogrammable vezérlő tápegység modul teszi analóg integráció, digitalcontrol funkciók kombinált.Ez a hatalom-le tárolási funkció, amely canstore 10 csoportban beállított érték, majd gyorsan kivonat a két csoport a tárolt értéket.Összehasonlítva a hagyományos tápegység modul, ez sokkal kényelmesebb, hogy quicklyextract a feszültség vagy áram szükséges.

Főbb jellemzők

This constant voltage and constant currentprogrammable control power supply module makes analog integration and digitalcontrol functions combined in one. It has power-down storage function, which canstore 10 groups of preset value and quickly extract two groups of stored value.Compared with traditional power supply module, it is more convenient to quicklyextract the voltage or current required. Integrated with the function voltmeterand ammeter, it shows real time voltage and current clearly on the LCD screen. This module features small size, advanced function, goodvisual effect, strong operability, highaccuracy, independent use, embeddeduse and more.:
Specification:
Model (Optional) DPS3005DPS5005:
Input Voltage Range DC 6-40V DC 6-55V :
Output Voltage Range 0-32.00V 0-50.00V :
Output Current Range 0-5.000A :
Output Power Range 0-160W 0-250W :
Output Voltage Resolution0.01V :
Output Voltage Accuracy± (0.5% +1):
Output Current Resolution0.001A :
Output Current Accuracy± (0.5% +2):
Protection Function Reverse connection protection Output short circuit protection :
Dimension Approx. 8*4.5*4.5cm / 3.15*1.77*1.77in :
Weight (Approx.) 115g/4.0oz 118/4.1oz :
Packagelist:
1 * Step-downPower Supply Module :
Note:
1. You mustmake sure that the input voltage is 1.1 times higher than output voltage. :
2. Though this module has reverse connection protection and output short circuit protection, you must be in strict accordance with connection description to connect. If you connect the supply power with output, the module will be burnt. :
3.Under large current circumstances, pay attention to enhancing heat dissipation. :
4.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

A vevőknek is tetszik