• Újszülött
Jadeshay Digitális Voltmérő 0.56 hüvelyk Két Vezetékes HÁLÓZATI 70-380V Digitális LED Kijelző Feszültség Mérő Műszer(piros)

Jadeshay Digitális Voltmérő 0.56 hüvelyk Két Vezetékes HÁLÓZATI 70-380V Digitális LED Kijelző Feszültség Mérő Műszer(piros)

HUF 3.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【】 ALKALMAZÁS : EGY szakmailag gyártott digitális voltmérő, ami nagyon alkalmas ellenőrzése az akkumulátor állapotátLehet mérni az akkumulátor feszültség akkumulátor autók, motorkerékpárok, elektromos járművek, stb. meghatározza a fennmaradó kapacitású az akkumulátor. 【HASZNÁLJA】 : Magas minőségű két-vezetékes 70-380 V AC voltmérő, különböző színekben, könnyen, gyorsan megkülönböztetni a pozitív, mind a negatív pólus, győződjön meg arról, hogy a voltmérő helyesen van-e csatlakoztatva, könnyű, kompakt, digitális voltmérő könnyen hordozható, illetve tárolja. 【BIZTONSÁGI】 : Lezárt műanyag, vízálló burkolat, szilárd szerkezete DC voltmérő, védelme digitális kijelző méter megelőzése, sérülés, belső fordított kapcsolat védelmi funkció, stabil mérés, biztonságos működését. 【PONTOSSÁG】 : egy 0.56-es digitális LED kijelző, beépített nagy érzékenységű chip, a digitális voltmérő gyorsan reagál, a teszt akkumulátor eredmények tiszta, pontos, kényelmes olvasni az adatokat a sötétben. 【RUGALMAS】 : A tizedes pont mozog automatikusan, az érzékelő feszültség belül 10 V, a tizedes pont jeleníti meg a két utolsó számjegye, a mért feszültség, valamint az érzékelő feszültség több mint 10 V, a tizedes pont jeleníti meg az utolsó számjegy, valamint a mérési adatok megbízható. 【】 ALKALMAZÁS : EGY szakmailag gyártott digitális voltmérő, ami nagyon alkalmas ellenőrzése az akkumulátor állapotát.Lehet mérni az akkumulátor feszültség akkumulátor autók, motorkerékpárok, elektromos járművek, stb. meghatározza a fennmaradó kapacitású az akkumulátor. 【HASZNÁLJA】 : Magas minőségű két-vezetékes 70-380 V AC voltmérő, különböző színekben, könnyen, gyorsan megkülönböztetni a pozitív, mind a negatív pólus, győződjön meg arról, hogy a voltmérő helyesen van-e csatlakoztatva, könnyű, kompakt, digitális voltmérő könnyen hordozható, illetve tárolja. 【BIZTONSÁGI】 : Lezárt műanyag, vízálló burkolat, szilárd szerkezete DC voltmérő, védelme digitális kijelző méter megelőzése, sérülés, belső fordított kapcsolat védelmi funkció, stabil mérés, biztonságos működését. 【PONTOSSÁG】 : egy 0.56-es digitális LED kijelző, beépített nagy érzékenységű chip, a digitális voltmérő gyorsan reagál, a teszt akkumulátor eredmények tiszta, pontos, kényelmes olvasni az adatokat a sötétben.

Főbb jellemzők

Material:
Plastic
Weight:
20g/0.7oz
Measuring range:
AC 70-380V
Input voltage:
AC 70-380V
Output voltage:
AC 70-380V
Ambient temperature:
-10 ~ 65℃
Voltage measurement error:
3%
Measuring Frequency:
50Hz/60Hz
Ac voltage:
70V-380V
Working voltage:
AC 70V- AC 380V
Measurement rate:
> 200mS / time
Accuracy/error:
1%
Display color:
Red, Yellow, Green, Blue (Optional)
Range of application:
1. AC 220V voltage test;:
2. Voltage monitoring of 220V generator;:
3. Inverter output of electrical monitoring;:
4. Other AC circuit voltage test.:
Package List:
1* LED Digital Voltmeter:
1* Cable:

A vevőknek is tetszik