• Újszülött
2db Időzítő Késleltetés Programozható Relé Ciklus Időzítő Kapcsoló ON-Off szabályozás LED Digitális Kijelzőn Idő Relé Modul (DC12V/20A)

2db Időzítő Késleltetés Programozható Relé Ciklus Időzítő Kapcsoló ON-Off szabályozás LED Digitális Kijelzőn Idő Relé Modul (DC12V/20A)

HUF 1.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

★Idő, kezdve az 1 percet, hogy 999 óraDupla LED-es kijelzők, így akár két időzítés T1, illetve T2. Hat működési módok a választás. ★Támogatás több típusú működési mód, beleértve az időzítés, ciklus ciklus üzemmódok találkozó a legtöbb követelését.Felhívjuk a figyelmet, az első használni.Meg kell várni, 6s után a beállítási adatok, a modul mentés beállítása után 6s. ★Dual LED Kijelző : fedélzeti kettős zöld-vörös LED kijelző modul, valamint tapintható nyomógomb, ami könnyen a késleltetési idő beállítása, valamint üzemmódok(Piros kijelzőn a gyakorlati érték(PV); zöld kijelző pedig a beállított érték(SV). ★Három időzítés ideje választás : P00 : T1 időzítés Másodperc (0-999s); P01 : T1 időzítés Perc (0-999m); P02 : T1 időzítés Óra (0-999h).Lehet beállítva, az időzítés mód, mint a követelménynek. ★Tápfeszültség : DC12 V 20 A/240 W(Max).Méret : 79 X 42 X 26mm. ★Idő, kezdve az 1 percet, hogy 999 óra.Dupla LED-es kijelzők, így akár két időzítés T1, illetve T2. Hat működési módok a választás. ★Támogatás több típusú működési mód, beleértve az időzítés, ciklus ciklus üzemmódok találkozó a legtöbb követelését.Felhívjuk a figyelmet, az első használni.Meg kell várni, 6s után a beállítási adatok, a modul mentés beállítása után 6s. ★Dual LED Kijelző : fedélzeti kettős zöld-vörös LED kijelző modul, valamint tapintható nyomógomb, ami könnyen a késleltetési idő beállítása, valamint üzemmódok(Piros kijelzőn a gyakorlati érték(PV); zöld kijelző pedig a beállított érték(SV). ★Három időzítés ideje választás : P00 : T1 időzítés Másodperc (0-999s); P01 : T1 időzítés Perc (0-999m); P02 : T1 időzítés Óra (0-999h).Lehet beállítva, az időzítés mód, mint a követelménynek. ★Tápfeszültség : DC12 V 20 A/240 W(Max).Méret : 79 X 42 X 26mm. Rövid nyomja meg a gombot a "SET" : Start Idő Beállítás Üzemmód, képernyő villog.Kérjük, állítsa be T1 idő alatt villog.Nyomja meg a gombot a "SET" meg a képernyőn villogó újra.Idő beállítása T2 során villog.Akkor a mentés beállítása két módszer : Vár 6 S a képernyő villogása leáll.A rendszer automatikusan elmenti a beállított idő; Nyomja meg a gombot a "SET". Hosszan nyomja meg a gombot a "SET" : Indul a Paraméter Beállítási Mód.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik