• Újszülött
bricoleva.ez Gáz Pistons a Konyha Ajtaja, vagy a Kabinet lengéscsillapító Szett Pistons a Billenő Ajtó Szekrények Pack 2 4 8 Darab (1, 80N)

bricoleva.ez Gáz Pistons a Konyha Ajtaja, vagy a Kabinet lengéscsillapító Szett Pistons a Billenő Ajtó Szekrények Pack 2 4 8 Darab (1, 80N)

HUF 2.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

✅ Dugattyús készült cink ötvözet, hogy nehéz a szórásKöszönöm a tulajdonságait anyag, a gáz, dugattyús nagy ütésállóság, nagy ellenállás elszíneződés, illetve a korrózió. ✅ Célja, hogy csökkentse a zaj, ez a dugattyú egy jó megoldás, hogy használja a szekrény a nappaliban vagy a konyhában.A gáz be a dugattyú, növelve az ajtó nem lesz könnyebb, kerülve a zajt, vagy zúzás az ujjak. ✅ Köszönhetően a kit szerelési útmutató a csomag, a telepítés ezek a dugattyúk nagyon egyszerű, gyors.Csak döntsd el, hogy melyik pistons kell, mi a gáz nyomás kell. ✅ Bricolevante pistons lehet használni több típusú bútorok, mint például szekrények, konyha ajtók, TV szekrény, ajtó, szekrény ajtók, fürdőszoba ajtót, majd a dobozokat. ✅ Egy dugattyús ellenállás : 40 N támogatja a 4 kg, 60 N támogatja a 6 kg, 80 N támogatja a 8 kg, 100 N támogatja a 10 kg, 120 N támogatja a 12 kg-os, 140 N támogatja a 14 kg, 150 N támogatja a 15 kg-ot. ✅ Dugattyús készült cink ötvözet, hogy nehéz a szórás.Köszönöm a tulajdonságait anyag, a gáz, dugattyús nagy ütésállóság, nagy ellenállás elszíneződés, illetve a korrózió. ✅ Célja, hogy csökkentse a zaj, ez a dugattyú egy jó megoldás, hogy használja a szekrény a nappaliban vagy a konyhában.A gáz be a dugattyú, növelve az ajtó nem lesz könnyebb, kerülve a zajt, vagy zúzás az ujjak. ✅ Köszönhetően a kit szerelési útmutató a csomag, a telepítés ezek a dugattyúk nagyon egyszerű, gyors.Csak döntsd el, hogy melyik pistons kell, mi a gáz nyomás kell. ✅ Bricolevante pistons lehet használni több típusú bútorok, mint például szekrények, konyha ajtók, TV szekrény, ajtó, szekrény ajtók, fürdőszoba ajtót, majd a dobozokat. ✅ Egy dugattyús ellenállás : 40 N támogatja a 4 kg, 60 N támogatja a 6 kg, 80 N támogatja a 8 kg, 100 N támogatja a 10 kg, 120 N támogatja a 12 kg-os, 140 N támogatja a 14 kg, 150 N támogatja a 15 kg-ot.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik