• Újszülött
Azt Kérdeztem, Azt Mondta, Igen Hátteret Zászló Dekoráció, Nagy Esküvő, Eljegyzés, Buli Jel Kellékek, Lánybúcsú Fotó Kellékek Dekoráció (9.8x1.6ft)

Azt Kérdeztem, Azt Mondta, Igen Hátteret Zászló Dekoráció, Nagy Esküvő, Eljegyzés, Buli Jel Kellékek, Lánybúcsú Fotó Kellékek Dekoráció (9.8x1.6ft)

HUF 1079.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

?【Nagy Méretű】A méret ez a banner 20*118 inch, 50*300 cmEz elég nagy ahhoz, hogy észrevegyék.Lehet akasztani magas, jól látható módon, olyan vendégek jönnek, hogy a párt könnyen látni, ez a jel a távolból.Vendégek is megcsodálják a szépség, ez a banner. ?【Lenyűgöző Design】A banner célja, olyan szakemberek, a leg bb népszerű design elemek a pillanat is hozzá, egyediségét pedig ragyogó, hogy a párt.Amikor a barátaid részt vegyen a párt, ők biztosan érzem, felderült az egyedi dekoráció. ?【Magas Minőségű Anyag, tartós】Ez a banner készült kiváló minőségű poliészter szálak.Ez mosható, könnyű, könnyen hordozható, nem könnyen szakad.Használható mind beltéren, valamint a szabadban, még akkor is, ha a szél meg az eső. ?【Jó Dekoráció】? Használja Jelenet : akkor lefagy a gyep, udvar, kerítés, fal, stb. ? Fotózás Háttér : Ez segíthet az előírtnál több csodálatos fotók, illetve, hogy még több egyedi emlékek a buli. ✔️【Használata egyszerű Telepíteni】Ez a banner négy sárgaréz gyűrű eloszlása a négy sarok, plusz jön egy elég hosszú, erős kötél (emlékeztető : nem pole tartalmazza).Könnyedén fut a kötelet át ezeket a lyukakat, majd tedd a banner a kívánt helyzetbe. ?【Nagy Méretű】A méret ez a banner 20*118 inch, 50*300 cm.Ez elég nagy ahhoz, hogy észrevegyék.Lehet akasztani magas, jól látható módon, olyan vendégek jönnek, hogy a párt könnyen látni, ez a jel a távolból.Vendégek is megcsodálják a szépség, ez a banner. ?【Lenyűgöző Design】A banner célja, olyan szakemberek, a leg bb népszerű design elemek a pillanat is hozzá, egyediségét pedig ragyogó, hogy a párt.Amikor a barátaid részt vegyen a párt, ők biztosan érzem, felderült az egyedi dekoráció. ?【Magas Minőségű Anyag, tartós】Ez a banner készült kiváló minőségű poliészter szálak.Ez mosható, könnyű, könnyen hordozható, nem könnyen szakad.Használható mind beltéren, valamint a szabadban, még akkor is, ha a szél meg az eső. ?【Jó Dekoráció】? Használja Jelenet : akkor lefagy a gyep, udvar, kerítés, fal, stb. ? Fotózás Háttér : Ez segíthet az előírtnál több csodálatos fotók, illetve, hogy még több egyedi emlékek a buli. ✔️【Használata egyszerű Telepíteni】Ez a banner négy sárgaréz gyűrű eloszlása a négy sarok, plusz jön egy elég hosszú, erős kötél (emlékeztető : nem pole tartalmazza).

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik