• Újszülött
BESTOYARD Autós Kulcstartó Újdonság Kulcstartó Kis Repülőgép, Repülőgép Kulcstartó kulcstartó kulcstartó Medál Díszek Autó Kulcs(kék)

BESTOYARD Autós Kulcstartó Újdonság Kulcstartó Kis Repülőgép, Repülőgép Kulcstartó kulcstartó kulcstartó Medál Díszek Autó Kulcs(kék)

HUF 961.20
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

-Ez a nagy függő a telefon, táska, kulcs vagy egyéb dísz -Ők is praktikus, mindennapi használatra.A használt dekoráció kocsikulcsot, ház kulcsok, kulcsok. -Ez Egyedi design, finom részletek, hogy ez a kulcstartó érzékeny, kreatív. -Ez egy tartós, kulcstartó, hogy lehet díszíteni a táskát, rendezheti, hogy a kulcs vagy klip lehetőséget, hogy a táska, pénztárca, hátizsák, stb. -Nem könnyű viselet, majd eltűnik.-Magas minőségű, kiváló munka, népszerű, tartós. -Ez a nagy függő a telefon, táska, kulcs vagy egyéb dísz. -Ők is praktikus, mindennapi használatra.A használt dekoráció kocsikulcsot, ház kulcsok, kulcsok. -Ez Egyedi design, finom részletek, hogy ez a kulcstartó érzékeny, kreatív. -Ez egy tartós, kulcstartó, hogy lehet díszíteni a táskát, rendezheti, hogy a kulcs vagy klip lehetőséget, hogy a táska, pénztárca, hátizsák, stb. -Nem könnyű viselet, majd eltűnik.-Magas minőségű, kiváló munka, népszerű, tartós.Description This a termék egy kreatív kulcstartó készült tartós anyagok hosszú távú használatra.Repülőgép modell dekoráció, mind a kreatív, stílusos, egyedi ajándék a család és a barátok.A különleges, finom részletek, hogy ez a kulcstartó érzékeny, kreatív.Ez a tökéletes medál a kocsikulcsot,táskák, vagy más díszek.Ez nem csak a tökéletes választás díszítés, hanem egy gyönyörű ajándék.Jellemzői : - Anyaga : fém.-Ez a nagy függő a telefon, táska, kulcs vagy egyéb dísz.-Ők is praktikus, mindennapi használatra.Ez használt, mint dekoráció kocsikulcsot, ház kulcsok, kulcsok.-Ez az Egyedi tervezésű, finom részletek, hogy ez a kulcstartó érzékeny, kreatív.-Ez egy tartós, kulcstartó, hogy lehet díszíteni a táskát, rendezheti, hogy a kulcs vagy klip lehetőséget, hogy a táska, pénztárca, hátizsák, stb.-Nem könnyű viselet, majd eltűnik.-Magas minőségű, kiváló munka, népszerű, tartós.Csomag Including1 x Kulcstartó.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik