• Újszülött
3 DB Kutya Kendő Gallér Sál a Halloween Karácsonyi Minták Pet Háromszög Sálak Előke Macskák Kis Kutyák, Kiskutya, Party Jelmez (Közepes)

3 DB Kutya Kendő Gallér Sál a Halloween Karácsonyi Minták Pet Háromszög Sálak Előke Macskák Kis Kutyák, Kiskutya, Party Jelmez (Közepes)

HUF 0.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Méret M】Minden pet kendő célja egy háromszög alakú, mérési kb5 x 19,7 x 19,7 cm, megfelelő méretű ruhák, hogy a háziállat a nyak kerülete között 10 - 20 cm; lehet, Hogy egy csomó mérete alapján háziállatok nyakát. 【Tartós Anyag】Készült, 100% poliészter, ez kényes kezed, érzem, de kényelmes, lélegző,könnyű, bőrápoló,mosható.Tökéletes pop Halloween szellem a kutyák számára, lehet, hogy nem olyan, mint a jelmezeket. 【Halloween&Karácsonyi téma minta design】összesen Halloween, valamint a Karácsonyi mintákat, hogy az emberek választhatnak, beleértve a sütőtök, a szellem, pók, denevér, csontok, szarvas.Minden fesztivál elemek segít a pet vonzza a sok figyelmet. 【Széles alkalmazási】Nagy tétel a Halloween, valamint a Karácsonyt.Az emberek is használhatják a partedli kell alkalmazni, mint a kötést, nyakkendő, sál, sapka, fejpánt, stb. gyakorlati felhasználások, hogy megfeleljen a bőséges követel. 【Ügyfélszolgálat】érdekel, hogy a kedves háziállat.Az ön igényeinek vonatkozik a NEM.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése.Mi fog válaszolni 24 órán belül.Műszaki adatok : Anyag : Poliészter Szín : Piros/Sárga/Zöld Méret S : Pólók Mérete : 21,5 x 15.7 cm Alkalmazandó nyak kerülete : kb.6 inch Méret M : Kendő Méret : 27,5 x 19.7 x 19,7 cm Alkalmazandó nyak kerülete : kb. 10 - 20 cm Meleg Tipp : Kérjük, intézkedés a kisállat nyak kerülete megrendelés előtt hagyja csak 2 ujjal kutya nyakát megrendelés előtt.A csomag Tartalmazza : 3pcs * Pet Karácsony, Halloween Kendő 1db * Wiz BBQT Szalagot.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik