• Újszülött
uptronic Wc Pumpát, majd Ecset, Tál, Ecset, valamint nagy teljesítményű Wc Dugattyú Szett tartó(Fekete Dugattyút, Bronz Ecset)

uptronic Wc Pumpát, majd Ecset, Tál, Ecset, valamint nagy teljesítményű Wc Dugattyú Szett tartó(Fekete Dugattyút, Bronz Ecset)

HUF 0.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

?【A KARCSÚ, MODERN DESIGN】Dekoratív, de funkcionális, a wc kefét, egy fürdőszoba wc-tál, ecset, mint bármely más, wc-tisztító kefeDíszeleg egy divatos vintage-ihlette design, arra szolgál, mint egy elegáns dekoráció.Mi több, a jogosultnak tartja a kefét a kilátás!Nem érzem magam zavarban, amikor az ügyfelek, használja a wc-t. ?【TARTÓS, SŰRŰ SÖRTE】Praktikus, tartós & stílusú, hogy hagyja el a tál makulátlan, hogy a wc kefe sűrű fekete sörte, a fürdőszoba takarítás képesek bozót nehezen elérhető területeken, például alatt a felni a wc-ülőkét. ?Egyedi Kompatibilis Dugattyút : Egyedülálló, 4 szint gumi tapadókorong kompatibilis a legtöbb csatorna méretben.A legtöbb wc pumpát, csak alkalmas egy méret, wc, lefolyó.Viszont, a dugattyú kompatibilis különböző csatorna méretben.A legnagyobb méretű dugattyút alkalmas az 5,5 hüvelykes, wc, lefolyó. ?Drip-szabad Szellőző Dugattyút Jogosultja : Célja, hogy segítsen tartani a fürdőszobában clean & rendezett, a bázis a wc-pumpát meghatározott frissítették egy state-of-the-art vízelvezető rendszer.Pedig csöpög azonnal elfoglalták a jogosultat, hogy támogatja a megfelelő szellőztetést.Bővíthető szellőzés, a wc pumpát jogosultja lehetővé teszi a nedvesség párolog el annyira, hogy megakadályozzák a büdös szagok. ?【A KARCSÚ, MODERN DESIGN】Dekoratív, de funkcionális, a wc kefét, egy fürdőszoba wc-tál, ecset, mint bármely más, wc-tisztító kefe.Díszeleg egy divatos vintage-ihlette design, arra szolgál, mint egy elegáns dekoráció.Mi több, a jogosultnak tartja a kefét a kilátás!Nem érzem magam zavarban, amikor az ügyfelek, használja a wc-t. ?【TARTÓS, SŰRŰ SÖRTE】Praktikus, tartós & stílusú, hogy hagyja el a tál makulátlan, hogy a wc kefe sűrű fekete sörte, a fürdőszoba takarítás képesek bozót nehezen elérhető területeken, például alatt a felni a wc-ülőkét. ?Egyedi Kompatibilis Dugattyút : Egyedülálló, 4 szint gumi tapadókorong kompatibilis a legtöbb csatorna méretben.A legtöbb wc pumpát, csak alkalmas egy méret, wc, lefolyó.Viszont, a dugattyú kompatibilis különböző csatorna méretben.A legnagyobb méretű dugattyút alkalmas az 5,5 hüvelykes, wc, lefolyó. ?Drip-szabad Szellőző Dugattyút Jogosultja : Célja, hogy segítsen tartani a fürdőszobában clean & rendezett, a bázis a wc-pumpát meghatározott frissítették egy state-of-the-art vízelvezető rendszer.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik