• Újszülött
Általános Egyszerű Polcra, Falra Szerelhető törölközőtartó Lóg a Konyha Bathroospace Alumínium Fekete Festék Dupla Réteg Multi-Bár a Horog

Általános Egyszerű Polcra, Falra Szerelhető törölközőtartó Lóg a Konyha Bathroospace Alumínium Fekete Festék Dupla Réteg Multi-Bár a Horog

HUF 7659.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

☛Után-eladó : Ha bármilyen kérdése van, miután megkapta az árut, kérjük lépjen kapcsolatba velünk az idő, felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy 24 órán belül ☛Egészséges, környezetbarát anyag, tökéletes kivitelezés, vízhatlan, valamint vízhatlan, hogy örökké tart, még a párás környezetben. ☛Többfunkciós tároló, erős, teherbíró, nem csak tárolni, száraz törülközőt, hanem a hozzá egy modern érzem magam a fürdőszobába. ☛Divat design, egyszerű, divat, nagyvonalú, elegáns, alkalmas minden dekoráció stílusok, valamint javítja az életminőséget. ☛Van egy széles alkalmazási nagyon alkalmas fürdőszoba, wc, hálószoba, vagy bárhol a haza, szállodák, irodák, ami kell, törülközőtartó. ☛Után-eladó : Ha bármilyen kérdése van, miután megkapta az árut, kérjük lépjen kapcsolatba velünk az idő, felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy 24 órán belül. ☛Egészséges, környezetbarát anyag, tökéletes kivitelezés, vízhatlan, valamint vízhatlan, hogy örökké tart, még a párás környezetben. ☛Többfunkciós tároló, erős, teherbíró, nem csak tárolni, száraz törülközőt, hanem a hozzá egy modern érzem magam a fürdőszobába. ☛Divat design, egyszerű, divat, nagyvonalú, elegáns, alkalmas minden dekoráció stílusok, valamint javítja az életminőséget. ☛Van egy széles alkalmazási nagyon alkalmas fürdőszoba, wc, hálószoba, vagy bárhol a haza, szállodák, irodák, ami kell, törülközőtartó.Üdvözöljük a kis boltban, örülünk, hogy téged szolgáljon.Termék kategória : wc törülközőtartó;Anyag : Space alumínium;felületkezelés : anodic oxidáció, fekete festék;Beépítési mód : 6 mm, perforált, telepítése;műszaki adatok : dupla réteg, multi-pole-horog, összecsukható;Hossza : 40 CM, 50 CM, 60 CM;Miért válassza a törölközőt rack1. Ésszerű fal távolság, törölközőt nem könnyű bot, hogy a fal, törölközők, hogy intimebb, mint a szerető, visszautasítja, hogy lóg a falon. Kreatív megjelenés, design, elegáns, tömör forma, friss színét.Egyszerű design, áramvonalas megjelenése lesz a fénypontja az otthoni dekoráció.Kérjük, vegye figyelembe : 1. Kérem, engedje meg, enyhe eltérés manuális mérési adatok. Mivel a különbség a kijelző, a tényleges színek kissé eltérhetnek a kép. Ez a termék tartalmaz : törülközőtartó*1.

Főbb jellemzők

double layer, multi-pole with hook, foldable;:
Length:
40CM, 50CM, 60CM;
Why choose our towel rack:
1. Reasonable wall distance, towels are not easy to stick to the wall, towels that are more intimate than your lover, refuse to hang on the wall.:
2. Creative appearance design, elegant and concise shape, fresh color. Simple design and streamlined appearance will become the highlight of your home decoration.:
Please note:
1. Please allow slight deviation in manual measurement data.:
2. Due to the difference in monitor display, the actual color may be slightly different from the image.:
3. This product contains:
towel rack*1. Punch mounting accessory kit*1.

A vevőknek is tetszik