• Újszülött
Softerry - Boldog a Kis Teknősök Strand Törölköző 28 x 51 cm (70 x 130cm) Pamut, Puha, Nedvszívó (1 Törülköző, Kis Teknősök)

Softerry - Boldog a Kis Teknősök Strand Törölköző 28 x 51 cm (70 x 130cm) Pamut, Puha, Nedvszívó (1 Törülköző, Kis Teknősök)

HUF 1439.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

✔ MÉRET : 28" x 51" (70 x 130cm)VÉKONY & Puha velúr előtt hurok terry a hátoldalon.Törölközőt lesz több nedvszívó, vastag, puha, miután az első mosás. ? KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ : Sun Ellenálló rost reaktív nyomtatás.Élénk Színek, nem halványul, vagy vérzés.Minőség/Súly miatt 320gsm vagy 13oz per darab. ✔ SOKOLDALÚSÁG : Tökéletes a strand, medence, szabadtéri tevékenységek.VÉKONY, Könnyű hordozható, kompakt helyet a táskában, a homok ellenálló a színes nyomtatott oldala nedvszívó a hátoldalon, hogy száraz, gyorsan. ✔ KÖNNYŰ ELLÁTÁS : Meleg mosógépben mosható.Szárítható, alacsony hő.Jogi NYILATKOZAT : Törölköző érkezik, lapos, vékony miatt nyomtatási folyamat, majd a közlekedést.Pamut hurkok bővül után 1. ? OEKO-TEX HITELES : annak érdekében, Hogy a nemzetközi Öko-Tex Standard 100 tanúsítvánnyal, a szövet tesztelték, hiteles, hogy mentes legyen a káros szinten több mint 100 olyan anyagok amelyekről ismert, hogy káros az emberi egészségre.Ez azt is jelenti, hogy a termelési törődik a környezettel, hogy ecologic biztonságos.A Törölköző lesz vastagabb, puhább, több nedvszívó után minden mosás. ?A Maximális nedvszívó, Kérjük, kövesse az alábbi utasításokat : 1 - Mindig használja a törölköző száraz magad.Az első nyomtatott Kép a pamut ciklus vágva, hogy hozzon létre ezt a puha, fényes bársony be ez a folyamat csökkenti a nedvszívó. 2 - Mossa le hideg vízzel, külön-külön az első alkalommal. 3 - NE használjon öblítőt használok.Szövet lágyítók kabát a felület szövet egy vékony rétegben a vegyi anyagok (olajok), ami a szálak hidrofób (olaj, víz, nem keverem). 4 - NEM fehéríthető.Lehet, elszíneződések a törölközőt, kár, hogy a szövet.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik