• Újszülött
SEFAX Fürdőszoba Polc Nincs Fúrás a Sampon Jogosultja Falra Szerelhető Zuhanyzó Caddy Összecsukható Tér Alumínium Fürdőszoba Polc, Wc, Fürdőszoba

SEFAX Fürdőszoba Polc Nincs Fúrás a Sampon Jogosultja Falra Szerelhető Zuhanyzó Caddy Összecsukható Tér Alumínium Fürdőszoba Polc, Wc, Fürdőszoba

HUF 810.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Anyag : A zuhanykabin keret készül a tér alumínium, ami a rozsda-rezisztens, karcolás-ellenálló, korrózióálló, tartósMivel az egyszerű design, könnyen telepíthető a már meglévő létesítmények.Összecsukható : Fali tároló, helyet takarít meg.A 90° - os összecsukható nyitó-záró kényelmes, de lehet hajtani a falhoz, hogy helyet takaríthat meg, ha nem használja.Nincs Fúrás Telepítés : egyszerűen telepítse a zuhany rack a falon, anélkül, hogy a fúrási lyuk nélkül károsítja a falat.Design Lefolyó Lyuk : Csatorna lyukak megakadályozza a víz ragaszkodik a fürdőszoba rack zuhanyzás után.Ez fogja a polcokon a száraz, tiszta.Üdvözöljük a boltban, mi lesz boldog, hogy segítsen, kérem, küldje el nekem bármilyen kérdése van, mi fog válaszolni 24 órán belül.Anyag : A zuhanykabin keret készül a tér alumínium, ami a rozsda-rezisztens, karcolás-ellenálló, korrózióálló, tartós.Mivel az egyszerű design, könnyen telepíthető a már meglévő létesítmények.Összecsukható : Fali tároló, helyet takarít meg.A 90° - os összecsukható nyitó-záró kényelmes, de lehet hajtani a falhoz, hogy helyet takaríthat meg, ha nem használja.Nincs Fúrás Telepítés : egyszerűen telepítse a zuhany rack a falon, anélkül, hogy a fúrási lyuk nélkül károsítja a falat.Design Lefolyó Lyuk : Csatorna lyukak megakadályozza a víz ragaszkodik a fürdőszoba rack zuhanyzás után.Ez fogja a polcokon a száraz, tiszta.Üdvözöljük a boltban, mi lesz boldog, hogy segítsen, kérem, küldje el nekem bármilyen kérdése van, mi fog válaszolni 24 órán belül.Specifikáció : Fürdőszoba Accessories Product Neve : Fali Zuhany Rack Material : Space Aluminumcolor : grey Size : 12.8x3x30/40/50cm Installation módszer : nincs lyukasztó (nincs szög ragasztó)szállítási terjedelem : 1x öntapadó zuhany rack Features : 1. Vízálló, anti-rozsda anti-korróziós, nagyon tartós, fenntartása, minőség, szépség. Öntapadó zuhany kosár, kerülje a lyukat fúrni a fürdőszoba falai. Könnyen telepíthető, használható a sima, egyenetlen felületekre.Könnyű szétszedni, majd csatlakoztassa újra. Alkalmas a különböző típusú sima falak - cserép, üveg, csiszolt üveg, sima fa, márvány. Ideális fürdőszoba, konyha, wc, hotel.

Főbb jellemzők

Bathroom Accessories:
Product Name:
Wall Mounted Shower Rack
Material:
Space Aluminum
color:
grey
Size:
12.8x3x30/40/50cm
Installation method:
no punching (no nail glue)
Scope of supply:
1x self-adhesive shower rack
Features:
1. Waterproof, anti-rust, anti-corrosion, very durable, and maintain quality and beauty.:
2. Self-adhesive shower basket, avoid drilling holes in bathroom walls.:
3. Easy to install and can be used on smooth and rough surfaces. Easy to disassemble and reconnect.:
4. Suitable for different types of smooth walls - tile, glass, frosted glass, smooth wood, marble.:
5. Ideal for bathroom and kitchen, toilet, hotel.:
6. Foldable, wall-mounted storage, saving space.:
Hole-free installation tips:
1. Before installation, make sure the wall is clean and dry.:
2. Avoid sticking to tile joints or uneven walls (must be smooth surfaces, such as tiles, glass, metal surfaces, etc.).:
3. The excess air must be completely squeezed out of the wall.:
4. Finally, wait 72 hours for better adhesion before placing items.:
Notice:
1. Decorations are not included in the scope of supply.:
2. Do not hang fragile or valuable items until the device is properly installed.:
【Worry-free after-sales】:If you have any questions or questions, please feel free to contact us, we will reply you within 24 hours. :

A vevőknek is tetszik