• Újszülött
Zerodeko 3pcs Falra Szerelhető Zuhanyzó Kosár Ütés Ingyenes Tároló Állvány Tároló Polc Rövidáru Szervező Fürdőszoba, Wc, Konyha (Fekete)

Zerodeko 3pcs Falra Szerelhető Zuhanyzó Kosár Ütés Ingyenes Tároló Állvány Tároló Polc Rövidáru Szervező Fürdőszoba, Wc, Konyha (Fekete)

HUF 2.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Prémium anyag sűrűsödik design, tartós, hosszú távú használatA mentés helyet a fürdőszoba, egy jó dekoráció a fürdőszoba.Az összes szükséges alkatrész könnyű összeszerelés.Nem kell a kalapácsot, a szögeket.Alkalmas fürdőszoba, konyha vagy a nappaliban tárolja a, kupa, kozmetikumok, törölköző, órát vagy más alapvető tárgyakat.Ez a tároló állvány tartja, sok a cucc, mint egy arc tisztító, bőr, krém, testápoló, szappan, fogkrém.Csomag tartalma 1 x Fali Zuhany Kosár Jellemzői : - Anyaga : vas. - Méret : Kb 27,5 x 11 x 5,5 cm. - Mentés helyet a fürdőszoba, egy jó dekoráció a fürdőszoba. - Prémium anyag sűrűsödik design, tartós, hosszú távú használat. - Alkalmas fürdőszoba, konyha vagy a nappaliban tárolja a, kupa, kozmetikumok, törölköző, órát vagy más alapvető tárgyakat. - Ez a tároló állvány tartja, sok a cucc, mint egy arc tisztító, bőr, krém, testápoló, szappan, fogkrém. - Szín : Fekete. - Jön az összes szükséges alkatrész könnyű összeszerelés.Nem kell a kalapácsot, a szögeket.Áru Leírása hasznos zuhany rack.Prémium anyag jól polírozott, tartós, tart sok a cucc, mint egy arc tisztító, bőr, krém, testápoló, szappan, fogkrém, ami teljes mértékben használják ki fürdőszoba tér tartani a pulton tiszta, rendezett.Ez oldja meg a problémát, zuhany, tároló.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik