• Újszülött
Étel, Folyadék Adagoló, Kompakt Tárolás Nagy Kapacitású Könnyű kezelhetőség Dishsoap Adagoló 2 az 1-ben Konyha (sötétkék)

Étel, Folyadék Adagoló, Kompakt Tárolás Nagy Kapacitású Könnyű kezelhetőség Dishsoap Adagoló 2 az 1-ben Konyha (sötétkék)

HUF 2.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Tartós Műanyag : Ez az az étel, folyadék adagoló elfogadja prémium műanyag anyag, amely erős, tartósKönnyű kezelhetőség : Egyszerűen nyomja le a felső lemezt a dishsoap adagoló, hogy lemondanak étel, folyadék közvetlenül a szivacs.Kényelmes Mosás : mosogatok könnyebb ez a 2 az 1-ben étel, folyadék adagoló a konyha, így a mosási folyamat kényelmes.Kompakt Tárolás : Ez a mosogatószer adagoló biztosítja a kompakt tárolás dishsoap, valamint étel, szivacs, csökkenti a mosogató rendetlenséget.Nagy Kapacitás : Ez a mosogatószer adagoló funkciók nagy nyílás, nagy kapacitás, amely több kényelem, az újratöltés.Tartós Műanyag : Ez az az étel, folyadék adagoló elfogadja prémium műanyag anyag, amely erős, tartós.Könnyű kezelhetőség : Egyszerűen nyomja le a felső lemezt a dishsoap adagoló, hogy lemondanak étel, folyadék közvetlenül a szivacs.Kényelmes Mosás : mosogatok könnyebb ez a 2 az 1-ben étel, folyadék adagoló a konyha, így a mosási folyamat kényelmes.Kompakt Tárolás : Ez a mosogatószer adagoló biztosítja a kompakt tárolás dishsoap, valamint étel, szivacs, csökkenti a mosogató rendetlenséget.Nagy Kapacitás : Ez a mosogatószer adagoló funkciók nagy nyílás, nagy kapacitás, amely több kényelem, az újratöltés. Kényelmes Mosás : mosogatok könnyebb ez a 2 az 1-ben étel, folyadék adagoló a konyha, így a mosási folyamat kényelmes. Nagy Kapacitás : Ez a mosogatószer adagoló funkciók nagy nyílás, nagy kapacitás, amely több kényelem, az újratöltés. Könnyű kezelhetőség : Egyszerűen nyomja le a felső lemezt a dishsoap adagoló, hogy lemondanak étel, folyadék közvetlenül a szivacs. Tartós Műanyag : Ez az az étel, folyadék adagoló elfogadja prémium műanyag anyag, amely erős, tartós. Kompakt Tárolás : Ez a mosogatószer adagoló biztosítja a kompakt tárolás dishsoap, valamint étel, szivacs, csökkenti a mosogató rendetlenséget.Specifikáció : Elem Típus : Étel, Folyadék Dispenser Material : Plastic Product Méret : Kb. 11 x 6 x 8 cm-es / 4.1 ( Kézi Mérés, Apró Hibát, Lehet, hogy Létezik ) Nettó Tömeg : Kb.94 oz Package Lista : 1 x Dish Folyékony Dispenser1 x Szivacs.

Főbb jellemzők

Item Type:
Dish Liquid Dispenser
Material:
Plastic
Product Size:
Approx. 11 x 6 x 8cm / 4.3 x 2.4 x 3.1in ( Manual Measurement, Slight Error May Exist )
Net Weight:
Approx. 140g / 4.94oz
Package List:
1 xDish Liquid Dispenser:
1 x Sponge:

A vevőknek is tetszik