• Újszülött
Rishx Réz-Szappan Rack Doboz, Fali Fürdőszoba Szappan Csésze Tároló Polc, Ezüst Wc Sarokban Szappan Kosár Tartozékok (Méret :

Rishx Réz-Szappan Rack Doboz, Fali Fürdőszoba Szappan Csésze Tároló Polc, Ezüst Wc Sarokban Szappan Kosár Tartozékok (Méret :

HUF 4537.80
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

★ A falra szerelt szappan rack nyújt kényelmet, helytakarékos növelése, a tárolás, a szappan,alkalmas fürdőszoba, wc, stb ★ Szappantartó könnyen telepíthető,az egyedi design arc sarokban a heightening kerítés könnyű megvédeni a szappan alá. ★ Szappan tartót úgy tervezték, rustproof réz anyag, ez az előnye a környezetvédelem, tartós, könnyen tisztítható. ★ Szappan kosár antik réz kész Európai, vintage, klasszikus, retro stílus, a fürdőszoba dekoráció a bázison. ★ Ha bármilyen probléma ez a Szappan tartó, forduljon hozzánk (Rishx), hogy a visszatérítés vagy vissza, akkor biztos lehet benne, hogy a beruházás védett. ★ A falra szerelt szappan rack nyújt kényelmet, helytakarékos növelése, a tárolás, a szappan,alkalmas fürdőszoba, wc, stb. ★ Szappantartó könnyen telepíthető,az egyedi design arc sarokban a heightening kerítés könnyű megvédeni a szappan alá. ★ Szappan tartót úgy tervezték, rustproof réz anyag, ez az előnye a környezetvédelem, tartós, könnyen tisztítható. ★ Szappan kosár antik réz kész Európai, vintage, klasszikus, retro stílus, a fürdőszoba dekoráció a bázison. ★ Ha bármilyen probléma ez a Szappan tartó, forduljon hozzánk (Rishx), hogy a visszatérítés vagy vissza, akkor biztos lehet benne, hogy a beruházás védett.Típus Neve : szappantartó Jogosultja/Szappan, Kosár, Doboz Tulajdonságok : Anyag : Sárgaréz, Üveg, Kerámia Színe Besorolás : Ezüst Méret : 15*11cm Súly : 0.570 kg Felszíni technológia : Réz bevonatú titán Könnyű, rugalmas telepítés : Falra szerelés.A kiegészítők vannak a csomagban.Csomag Tartalma : 1 x szappantartó Jogosultja(Szappan nélkül).

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik