• Újszülött
RAIACE Nehéz Tároló Esetben Kompatibilis Fanttik X8 az APEX Gumiabroncs Inflator Hordozható Kompresszor. (Eladó esetben csak)

RAIACE Nehéz Tároló Esetben Kompatibilis Fanttik X8 az APEX Gumiabroncs Inflator Hordozható Kompresszor. (Eladó esetben csak)

HUF 3.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

▶KEMÉNY EVA-ÜGY Az Nehéz Ügy a Fanttik X8 az APEX Gumiabroncs Inflator Hordozható Kompresszor készült prémium kemény EVA nyújt tartós, hosszú távú teljesítményét. (eladó esetben csak a készülék tartozékai nem tartalmazza). ▶Bolyhos szövet bélés Extra puha, antisztatikus, ütésálló réteg, bolyhos szövet belső réteg, a termék hatékonyan felvenni a hatások, valamint csökkenti a kárért, amelyet véletlenül belebotlani.Az ügyet védi a Fanttik X8 az APEX Gumiabroncs Inflator Kompresszor a portól, karcolásoktól, karcolásokat, sokk, crush, valamint nedvesség. ▶TÖKÉLETES : Folyamatos csuklópánt a hordozhatóság.Pedig kifejezetten hálós zseb tökéletesen kábel, valamint egyéb kisebb kiegészítők.Gazdaság övet, hogy az eszköz alkalmas az ügyben.Sima, de erős YKK cipzárral könnyen megnyitása, illetve bezárása. ▶Könnyen hordozható - Ez Nehéz ügy karcsú, könnyű, kényelmes szállítására, valamint elfér a hátizsák vagy táska, anélkül, hogy a sok helyet.Kiváló társ az utazási elektronika szervező. ▶Minőségi Garancia - Mi lesz 100% - os teljes visszatérítést, ha vannak minőségi problémák, ez teljesen kockázatmentes vásárlás.KATTINTSON a Narancssárga gombra, hogy rendelje meg Most!.Ezek hordtáska jár, mint védő utazási esetekben, amely kompatibilis Fanttik X8 az APEX Gumiabroncs Inflator Kompresszor.Hordozható kialakítás, kényelmes szállítására, hogy a készülék közben utazás / szabadtéri tevékenységekhez.Itt egy gyors összefoglaló az előnyök : -A nehéz eset teljesen személyre szabott a Fanttik X8 az APEX Gumiabroncs Inflator Kompresszor, annyira tökéletes!Beépített magas minőségű, bársonyos, amely kiváló puffer a drága készülék! -Félig-vízálló,Ütésálló, Elegáns, Tartós.Az eset történt, a kiváló Kemény EVA a tartósság, tartja a készülék biztonságos. -Jön egy állandó csuklópánt, hogy készítsen könnyen, hálós zseb kényelmesen elférjen benne a kábel, illetve egyéb kisebb kiegészítők.MEGJEGYZÉS : A Fanttik X8 az APEX Gumiabroncs Inflator Kompresszor nem tartalmazza.Kockázatmentes Vásárlás : Teljesen személyre szabott a Fanttik X8 az APEX Gumiabroncs Inflator Kompresszor, valamint kínálunk 100% Pénz visszafizetési Garancia, Ha vannak minőségi problémák.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik