• Újszülött
A levegő Sapka Takarja 4db Kerék Szelep Szár Caps Univerzális Autók, Teherautók, Terepjárók, Kerékpár, Motorkerékpár (Szürke)

A levegő Sapka Takarja 4db Kerék Szelep Szár Caps Univerzális Autók, Teherautók, Terepjárók, Kerékpár, Motorkerékpár (Szürke)

HUF 1.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Egyetemes Gumiabroncs Szelep Szár Caps】 : 4db Gumiabroncs Szelep Szár Caps az Autók, Motorok, Teherautók, Terepjárók, Motorkerékpárok Levegő Sapka Takarja, Kerék Kupakok Gumik 【Vízálló & Por】 : A gumiabroncs szelep szár caps vízálló porálló, illetve, hogy megakadályozza a levegő szivárgás. 【Divatos & Könnyen Telepíthető】 : A gumiabroncs szelep szár sapkák divatos, könnyű telepíteni. 【Többcélú】 : Ezek a gumit a szelep szár caps lehet használni, hogy cserélje ki az elveszett vagy sérült eredeti gumiabroncs szelep szár sapkák, hogy megakadályozza a levegő szivárgás, valamint a gumiabroncs-jól nézel ki. 【Gumiabroncs Levegő Sapka】 : A levegő sapka segít megőrizni a levegő nyomást a gumiabroncs stabil. 【Egyetemes Gumiabroncs Szelep Szár Caps】 : 4db Gumiabroncs Szelep Szár Caps az Autók, Motorok, Teherautók, Terepjárók, Motorkerékpárok Levegő Sapka Takarja, Kerék Kupakok Gumik. 【Vízálló & Por】 : A gumiabroncs szelep szár caps vízálló porálló, illetve, hogy megakadályozza a levegő szivárgás. 【Divatos & Könnyen Telepíthető】 : A gumiabroncs szelep szár sapkák divatos, könnyű telepíteni. 【Többcélú】 : Ezek a gumit a szelep szár caps lehet használni, hogy cserélje ki az elveszett vagy sérült eredeti gumiabroncs szelep szár sapkák, hogy megakadályozza a levegő szivárgás, valamint a gumiabroncs-jól nézel ki. 【Gumiabroncs Levegő Sapka】 : A levegő sapka segít megőrizni a levegő nyomást a gumiabroncs stabil.A Levegő Sapka Takarja.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik