• Újszülött
Sconva 22800 Kerék Stud Telepítő, Kompatibilis a Legtöbb Autóipari Kerekek & Light-Teherautó Kerék Szegecsekkel (Fekete, 1 DB)

Sconva 22800 Kerék Stud Telepítő, Kompatibilis a Legtöbb Autóipari Kerekek & Light-Teherautó Kerék Szegecsekkel (Fekete, 1 DB)

HUF 0.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Kerék Stud Telepítő】Cserélje Ki A Rész Száma : 22800 A stud telepítő kompatibilis a legtöbb mind a gépjármű -, fény-teherautó kerék szegecsekkel.Tartalmazó helyettesítő kerék stud telepítő be az autó érdekel ez a legbiztonságosabb formája. 【Magas Minőségű】A stud telepítők készült magas minőségű szénacél, stabil tengely anyag által feldolgozott homokfúvással folyamat.Ez több, kopásálló, erős, biztonságos. 【Könnyen Telepíthető】A kerék stud szerelési eszközök nagyon könnyű telepíteni, illetve használni.Csak akkor kell használni egy ratchet vagy ütvecsavarozó, hogy húzza az új kormányt stud szilárdan a helyére, húzza meg az eszközt, hogy húzza meg a stud a helyére, majd a kerék stud eszköz a stud tengely. 【Miért Minket Válasszon】mindannyian tudjuk, hogy a kerekek fontos, hogy a jármű kezelése, illetve fékezés.Ezért Sconva van 22800 kerék stud telepítési eszköz célja, hogy lehetővé teszik, hogy a meghajtó biztonságosan az utak, autópályák, a hegyi utakat, s élvezze a csodálatos utazás. 【Elégedettségi Garancia】Ha bármilyen kérdése van a termék, minőség, cserealkatrész számok, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk , mi megmutatjuk, hogy az őszinte hozzáállás, kielégítő megoldás.Kérjük, vásárolja meg a bizalmat.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik