• Újszülött
Giroszkóp, Kézzel Fejt Golyó, Csukló Strengthener, a Home Gym Stressz Csökkentése Gyakorlatok

Giroszkóp, Kézzel Fejt Golyó, Csukló Strengthener, a Home Gym Stressz Csökkentése Gyakorlatok

HUF 5667.30
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

☞Alkar Strengthener Labda : Egy nagyon népszerű csukló labdát fokozott tapadás kitartás, csukló, kar, valamint egyéb, a legjobb fegyver, elősegíti a vérkeringést, erősíti a csukló szalagok sérülések csökkentéséreEz egy nagyon érdekes érzés, de az biztos, hogy ettől az alkar fáj, s kapja a vért. ☞Mechanikai erő,nincs az a hatalom szükséges : a forgatás A csukló együttműködik a forgatás belül, a középső gömb, illetve a centrifugális erő által generált biztosítja a központ a gömb működik, nagy sebességgel. ☞Szabályozható forgási frekvencia, több dekompressziós : A gyorsabb, a csukló forog, annál erősebb a hatás, erő, vagy fordítva, a belső, egyéni ihletésű szalag szerkezet optimalizált, futó simább, kisebb zaj, játszani simábban. ☞Könnyen használható, nem elemeket : Kicsi, kompakt, illetve szállítható, vidd sehova.A csukló labdát egy villogó LED.Nem kell aggódnia, hogy ereje fogytán.Lehet kapni kihívást jelentő,erősítő edzés bármikor, bárhol, akár az ebédszünet. ☞Több Alkalmas Sport Képzés, Csukló Edzés : Rendkívül hasznos a szorítóerőt edző a golf, tenisz, hegymászás, kerékpározás, kosárlabda, krikett, harcművészet, meg jobb játszik a teljesítmény a zongoristák, dobos & gitáros. ☞Alkar Strengthener Labda : Egy nagyon népszerű csukló labdát fokozott tapadás kitartás, csukló, kar, valamint egyéb, a legjobb fegyver, elősegíti a vérkeringést, erősíti a csukló szalagok sérülések csökkentésére.Ez egy nagyon érdekes érzés, de az biztos, hogy ettől az alkar fáj, s kapja a vért. ☞Mechanikai erő,nincs az a hatalom szükséges : a forgatás A csukló együttműködik a forgatás belül, a középső gömb, illetve a centrifugális erő által generált biztosítja a központ a gömb működik, nagy sebességgel. ☞Szabályozható forgási frekvencia, több dekompressziós : A gyorsabb, a csukló forog, annál erősebb a hatás, erő, vagy fordítva, a belső, egyéni ihletésű szalag szerkezet optimalizált, futó simább, kisebb zaj, játszani simábban. ☞Könnyen használható, nem elemeket : Kicsi, kompakt, illetve szállítható, vidd sehova.A csukló labdát egy villogó LED.Nem kell aggódnia, hogy ereje fogytán.Lehet kapni kihívást jelentő,erősítő edzés bármikor, bárhol, akár az ebédszünet.

Főbb jellemzők

Name:
self-starting gyroscopic
Material:
zinc alloy, polycarbonate, silicone
Net weight:
about 270G
Size 70X70X50 (MM):
Accessories:
wrist ball * 1
- How to use:
1. Push the thumbs of both hands in the direction of the arrow of the center of the ball until the resistance is large and the center of the ball cannot roll.:
2. Quickly release the core of the ball with the thumbs of both hands, and turn the ball by the hand:
3. After feeling the sphere rotates, swing the ball from left to right in a circle-like way to slowly rotate the wrist ball, and the speed can be increased with the inertia:
-Service:
1. If you need more styles, please click our other products to find the style you want.:
2. If you have any questions before or after your purchase, please do not hesitate to contact us. :

A vevőknek is tetszik