• Újszülött
ALUNYAN Ski Fitness Gép Haza Sport Multifunkciós Kályhacső Lelet Láb Bilincs medencefenék Izom Edző Szépség Lába Gép (Szín : Rózsaszín)

ALUNYAN Ski Fitness Gép Haza Sport Multifunkciós Kályhacső Lelet Láb Bilincs medencefenék Izom Edző Szépség Lába Gép (Szín : Rózsaszín)

HUF 2.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Multifunkcionális ski gép】 : medencefenék izom edzővel, sí-gép kombináció, alakításában gyönyörű láb egy lépés, javítása medencefenék izmokat, javítja a hamis csípő szélessége, illetve elutasító vizelet szivárgás, amely lehetővé teszi, hogy könnyen visszanyerje a lány szívét 【Könnyen hordozható, bolt】 : A beltéri mini ski gép egy speciális gyorsan-összecsukható eszköz, amely lehet hajtani gyönyörűen csak egy lépés. 【Megvastagodott ABS pedál】 : környezetbarát ABS anyag, biztonságos, szagtalan, stabil támogatása, csúszásmentes textúra, alkalmas a hosszú távú használatra. 【Átfogó frissítés】 : frissítés a nyolc dupla csapágy csigák, hogy glide simábban, nem pedig elakad, a rozsdamentes acél csapágy, hosszú élettartam, valamint egy sima tapasztalat; frissíteni a rozsdamentes acél dia vasúti, a felület kopásálló festék nem könnyű. 【Felébressze a vitalitás, az izmok, majd vissza, hogy egy fiatalos állami】 : aktiválja a glutealis izmok mutatni a kis karok, minden nyitó-záró segít vissza, hogy egy fiatal állam, húzza a fenekét, majd emelje fel a fenekét. 【Multifunkcionális ski gép】 : medencefenék izom edzővel, sí-gép kombináció, alakításában gyönyörű láb egy lépés, javítása medencefenék izmokat, javítja a hamis csípő szélessége, illetve elutasító vizelet szivárgás, amely lehetővé teszi, hogy könnyen visszanyerje a lány szívét. 【Könnyen hordozható, bolt】 : A beltéri mini ski gép egy speciális gyorsan-összecsukható eszköz, amely lehet hajtani gyönyörűen csak egy lépés. 【Megvastagodott ABS pedál】 : környezetbarát ABS anyag, biztonságos, szagtalan, stabil támogatása, csúszásmentes textúra, alkalmas a hosszú távú használatra. 【Átfogó frissítés】 : frissítés a nyolc dupla csapágy csigák, hogy glide simábban, nem pedig elakad, a rozsdamentes acél csapágy, hosszú élettartam, valamint egy sima tapasztalat; frissíteni a rozsdamentes acél dia vasúti, a felület kopásálló festék nem könnyű. 【Felébressze a vitalitás, az izmok, majd vissza, hogy egy fiatalos állami】 : aktiválja a glutealis izmok mutatni a kis karok, minden nyitó-záró segít vissza, hogy egy fiatal állam, húzza a fenekét, majd emelje fel a fenekét.Még mindig zavar, hogy a tüsszentés szivárog a vizelet, laza medence, valamint formában?Akkor kell egy medencefenék izom edző, hogy segítsen visszaszerezni a bizalmat.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik