• Újszülött
ADMAIROIM Térkép Nyaklánc - Afganisztán Térkép Zászló, Medál, Nyaklánc,Charm Etnikai Ország Nyaklánc Ékszer, Kulcscsont Lánc Sw

ADMAIROIM Térkép Nyaklánc - Afganisztán Térkép Zászló, Medál, Nyaklánc,Charm Etnikai Ország Nyaklánc Ékszer, Kulcscsont Lánc Sw

HUF 0.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

egyéb ✔ Anyag? : Ez a térkép nyaklánc készült kiváló galvanizáló eljárás anyag. ✔ Erős, tartós?-Készült, magas minőségű anyagok, könnyű, kényelmes, erős, nagyon alkalmas a mindennapi használatra. ✔ Remek részlet : az első a kontúr a térkép a nemzet, rövid határ, az ország, a hátsó tartalom nélkül.Az egyszerűség a legjobb, keresi, hogy elegáns etnikai stílusban.Ez teszi a figyelmet, hogy az emberek a tömegben. ✔ Egyedi design A legjobb anyagok, illetve a mesterségek : Afrika térkép, átméretezhető lánc, büszke arra, hogy csak a legjobb kivitelezés a tervek.Minden termék kiváló minősége, valamint megakadályozza, hogy gyengül. ✔ Illik ajánlások az ügyfél : csak viselni a nyaklánc, sőt, ez a térkép nyaklánc létrehoz egy új, stílusos megjelenés. ✔ Vesz egy nyakláncot a barátod.Ez egy nagy tétel minden alkalomra, beleértve a születésnapi, testvér, barát, barátnő, vagy valaki fontos neked, évforduló, Karácsony, Húsvét, szilveszter, meg minden ünnep. ✔ Kitűnjön a tömegből : ez a szemet gyönyörködtető nyaklánc, szép ajándék az ön számára, vagy a szeretett egy.Ez kifejezetten arra tervezték, hogy megfeleljen minden ruhát.Hozzáadhat egy fényűző, modern hangulatot, hogy bármilyen alkalomra.Kényelmes, praktikus viselet minden nap, ez a stílus egy ideális ajándék a barátok meg a család. ✔ 100% - os Elégedettségi Garancia : Minden termékünk 100% - os értékesítés utáni garancia.Ha bármilyen problémája van, kérjük, lépjen kapcsolatba az eladóval, e-mailben a visszatérítési vagy csere.Tulajdonságok : műszaki Jellemzők : 1.100% vadonatúj, jó minőségű 2. Méret : mint az ábrán látható 3 .Anyag : kiváló minőségű anyagokkal. Borítás : Vákuum Borítás 5. Nem : Unisex, hogy Ez egy-az-egy-fajta tökéletes, elegáns, s időtlen, kiváló ajándék.Még akkor is, ha ez csak az érettségi után, apák Napja, anyák Napja, esküvők, eljegyzések, Karácsony, évforduló, stb. adj egy szívből jövő ajándék.Emlékeztetők : Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a terméket.Érdekel, Tippek : Tartsa szárazon elkerülni rajta, amikor fürdés, házimunka, vagy úszás.Ha bármilyen kérdésed van ez a nyaklánc, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Főbb jellemzők

Features and specifications:
1.100% brand new and high quality:
2. Size:
as shown in the figure
3 . Material:
Made of high quality materials.
4. Plating:
Vacuum Plating
5. Gender:
Unisex
This one-of-a-kind exquisite, elegant, and timeless, is an excellent gift. Even if it’s just for graduation, Father’s Day, Mother’s Day, weddings, engagements, Christmas and anniversaries, etc., give a heartfelt gift. :
Reminders:
Due to the difference of different monitors, the picture may not reflect the actual color of the product. Care Tips::
Keep it dry and avoid wearing it when bathing, doing housework and swimming. :
If you have any questions about this necklace, please feel free to contact us. we will reply and solve it for you within 24 hours.We are happy to provide you with a wonderful shopping experience and service. :

A vevőknek is tetszik