• Újszülött
DOITOOL Tornaterem Öv Tornaterem Öv Tornaterem Öv Pár Torna fogásokat a Rács Bőr Markolat a Torna fel Súlyt Emelő -, Kereszt Képzés (Ek)

DOITOOL Tornaterem Öv Tornaterem Öv Tornaterem Öv Pár Torna fogásokat a Rács Bőr Markolat a Torna fel Súlyt Emelő -, Kereszt Képzés (Ek)

HUF 1.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

szintetikus anyagKönnyű, kompakt méret, akkor tedd a zsebedbe, hogy vigye sehová.a súlyemelés, testépítés, súlyzó, súlyzó, stb.Ez több, súrlódás, valamint csökkenti a veszélyeket a földre esett.Ez nagymértékben csökkenti a keze, jó védelmet nyújt az ön számára.Ezek a pántok húzza meg szorosan illeszkednek egészen otthonos bármely csukló mérete.szintetikus anyag.Könnyű, kompakt méret, akkor tedd a zsebedbe, hogy vigye sehová.a súlyemelés, testépítés, súlyzó, súlyzó, stb.Ez több, súrlódás, valamint csökkenti a veszélyeket a földre esett.Ez nagymértékben csökkenti a keze, jó védelmet nyújt az ön számára.Ezek a pántok húzza meg szorosan illeszkednek egészen otthonos bármely csukló mérete.Leírás Ez a termék egy pár pull - ups markolat, főleg készült tehén velúr bőr, valamint SBR anyag.szelíd, kényelmes, biztonságos, tartós, de szolgálni is.Lehet jól alkalmazni fitness gyakorlatok, mint például a vízszintes rúd, súlyzók, illetve súlyemelő lehet az ön számára egy jó élmény.Ez is egy design csukló törzs vagy sérülés.egy nagyon praktikus sport kiegészítő, ami viszi kényelmét.Jellemzők - Szín : Barna. - Anyag : tehén velúr bőr, SBR. - Ez nagyban csökkenti a keze, jó védelmet nyújt az ön számára. - Könnyű, kompakt méret, akkor tedd a zsebedbe, hogy vigye sehová. - Ezeket a szíjakat, majd húzza meg szorosan illeszkednek egészen otthonos bármely csukló mérete. - a súlyemelés, testépítés, súlyzó, súlyzó, stb. - Lesz nagyobb a súrlódás, valamint csökkenti a veszélyeket a földre esett.- Méret : 18x5cm.Csomag, Beleértve 1 pár x pull - up markolatok.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik