• Újszülött
Szuper Gyakorlat Zenekar USA Latex Ingyenes Ellenállás Zenekar 8,16-24 Udvaron Tömeges Tekercs. iPhone App, vagy E-Könyv Tartalmazza.

Szuper Gyakorlat Zenekar USA Latex Ingyenes Ellenállás Zenekar 8,16-24 Udvaron Tömeges Tekercs. iPhone App, vagy E-Könyv Tartalmazza.

HUF 1431.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

CSINÁLD MAGAD LATEX SZABAD SÁV - Ez nagy tekercs 25 ft (8 méter) hosszú, 6 cm széles, így egyéni vágja az ellenállás zenekarok a hossza, amire vágysz.PROFESSZIONÁLIS ZENEKAROK – könnyen integrálni ezt a nem-latex hőre Lágyuló Elasztomer (TPE) ellenállás zenekar a rutin.Ezek por ingyenes, illat ingyenes, anélkül, hogy egy ragacsos felület.VÁLASSZA ki AZ ERŐDET, AKARSZ - azt, hogy a rolls 10 különböző vastagságú latex ingyenes ellenállás zenekar anyag kezdve extra könnyű, könnyű, közepes, nehéz, X nehéz, XXX nehéz.Lásd a 10 szín különleges erő értékelések alatt a leírás területen válassza ki a megfelelő anyagot, az ön igényeinek.Várom, kiváló minőségű, ügyfélszolgálat, mint a termék összeszerelés, ellenőrzés, valamint ügyfélszolgálati történik az USA-ban a személyzet.IDEÁLIS AZ IZOM NÖVEKEDÉS, DE REHAB - Strapabíró, sokoldalú, az ellenállás zenekar tekercs is ideális Fizikai Terápiás foglalkozások.PTs-t használja őket betegek lábadozik MCL pedig ACL szakadás vagy láb, térd, majd visszatért a sérülések.EGY 30 OLDALAS GYAKORLAT ÚTMUTATÓ, VALAMINT APP - egy illusztrált könyv pedig egy i Phone app minden vásárlás.Ezek ingyen engedte nyomon követni a fejlődést, majd töltse ki a legjobb mozog segítségével feszültség zenekarok, hogy dolgozzon ki a különböző izomcsoportokat.A tömeges rolls gyere méretben 25 ft. (8 méter), 50 ft. (16 méter), vagy 75 ft. (24 méter) hosszú, 6 cm széles, így egyéni vágja az ellenállás zenekarok a hossza, amire vágysz.Ők építették, a szilárdság, tartósság, valamint az ajánlat teljes körű mozgás során az edzés vagy fizikai terápia, rehabilitáció rutin.Nézd meg az ellenállás zenekar roll gyűjtemény ez igazgatja a standard szín progresszió ellenállásukat.Ez a termék jön egy adagoló doboz könnyű tárolás használata.A tekercs 75 méter hosszú, lehet vágni, hogy a hossza, amire vágysz.Ez a termék által használt, hogy bárki, aki akar dolgozni, erősíti a testet, add ellenállás az edzés, vagy szüksége van rehabilitáció.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik